Menu
 

Industriālo parku attīstītājs "Piche" netālu no lidostas "Rīga" būvēs industriālo parku

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - piche.eu Foto - piche.eu

Industriālo parku attīstītājs, projektētājs un būvnieks SIA “Piche” netālu no starptautiskās lidostas “Rīga” Mārupes novadā iegādājies zemes gabalu vairāk nekā divu miljonu eiro vērtībā. Šeit taps noliktavu, ražošanas un biroju telpu komplekss “Green Park”.

Iegādātā zemes gabala platība ir 100 000 kvadrātmetru. Jaunajā noliktavu, ražošanas un biroju telpu kompleksā “Green Park” paredzēts ierīkot noliktavas 50 000 kvadrātmetru platībā un biroju telpas 7000 kvadrātmetru platībā.

Būvniecības procesā īpaša uzmanība tiks pievērsta ēkas maksimālai energoefektivitātes nodrošināšanai un inovatīvu tehnoloģiju izmantošanai, lai maksimāli samazinātu telpu īrnieku mēneša izmaksas, pauda uzņēmuma pārstāvji.

“Green Park” tiks izmantots jaunākās paaudzes programmējams LED apgaismojums, vēja turbīnas, saules paneļi, apkure un dzesēšanas sistēma ar siltajām sienām, kā arī citas jaunākās tehnoloģijas, un tas būs energoefektīvākais industriālais parks Latvijā, apgalvo SIA “Piche” valdes priekšsēdētājs Pēteris Senkāns.

“Green Park” būs jau trešais “Piche” realizētais industriālais parks starptautiskās lidostas “Rīga” tuvumā. Turklāt uzņēmums Mārupē ir iegādājies zemi kopumā 300 000 kvadrātmetru platībā līdzīgu industriālo parku būvniecībai nākotnē. Uzņēmuma kopējās investīcijas Mārupes novadā ir jau 70 miljoni eiro. 2018.gadā "Piche" strādāja ar 10,811 miljonu eiro apgrozījumu un guva 5,484 miljonu eiro peļņu.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.