Menu
 

Aicina pieteikt uzņēmējus Ķekavas novada uzņēmēju gada balvai

  • Autors:  Apriņķis.lv
Aicina pieteikt uzņēmējus Ķekavas novada uzņēmēju gada balvai

Ķekavas novada pašvaldība līdz 15. septembrim aicina pieteikt pretendentus trešajai Ķekavas novada uzņēmēju gada balvai. Konkursa uzvarētāji deviņās nominācijās tiks godināti 1. novembrī Ķekavas novada uzņēmēju dienu laikā.

Lai veicinātu uzņēmējdarbības vides attīstību, godinātu uzņēmēju darbu un popularizētu to devumu novadam, Ķekavas novada pašvaldība jau trešo reizi organizē konkursu “Ķekavas novada uzņēmēju gada balva”. Tajā tiks godināti tie uzņēmumi, kas aizvadītajā gadā snieguši nozīmīgu atbalstu Ķekavas novada attīstībai.

Ikviens interesents ir aicināts izvirzīt savus pretendentus uzņēmēju gada balvas nominācijām “Gada darba devējs”, “Gada ražotājs”, “Gada pakalpojumu sniedzējs”, “Gada jaunietis uzņēmējdarbībā”, “Gada inovācija”, “Gada mājražotājs/amatnieks”, “Gada labdaris” un “Gada izaugsme”.

Gada balvas pretendentus var pieteikt līdz 15. septembrim, aizpildot drukāto vai elektronisko pieteikuma formu. Drukātā veidā aizpildītais pieteikums jāiesniedz kādā no Ķekavas novada pašvaldības klientu apkalpošanas centriem Ķekavā, Baložos vai Daugmalē. Šogad uzņēmējiem būs iespēja saņemt arī specbalvu nominācijā “Iedzīvotāju simpātija”, par kuru ikviens iedzīvotājs varēs balsot no 23. līdz 29. septembrim, pēc tam, kad tiks publiskoti uzņēmēju gada balvai izvirzītie pretendenti.

Ar konkursa "Ķekavas novada uzņēmēju gada balva" nolikumu var iepazīties pašvaldības interneta vietnē www.kekavasnovads.lv.

Uzvarētāju katrā nominācijā noteiks domes apstiprināta žūrijas komisija septiņu komisijas locekļu sastāvā. To vidū ir biedrības “Ķekavas novada uzņēmēju padome” un Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras pārstāvji, kā arī LIAA Jūrmalas biznesa inkubatora vadītājs Rihards Zariņš. Komisijas priekšsēdētāja pienākumus pildīs Ķekavas novada domes priekšsēdētāja Viktorija Baire.

Pašvaldībā norāda, ka šis gads būs īpašs ar to, ka Ķekavas novada uzņēmēju dienas norisināsies četru dienu garumā no 29.oktobra līdz 1.novembrim. Viena diena tiks veltīta sociālās uzņēmējdarbības jautājumiem, nākamajā dienā notiks nu jau par tradīciju kļuvušais Jauniešu uzņēmīguma forums, savukārt trešajā dienā būs īpaša pēcpusdiena uzņēmējiem. Sadarbībā ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameru notiks kontaktu veidošanas pēcpusdiena. Uzņēmēju dienu kulminācija būs konkursa “Ķekavas novada uzņēmēju gada balva 2019” svinīgā apbalvošanas ceremonija.

Uzņēmēju dienas organizē Ķekavas novada pašvaldība kopā ar biedrību “Ķekavas novada Uzņēmēju padome”, sadarbībā ar Jaunatnes Iniciatīvu centru, Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameru, LIAA Jūrmalas biznesa inkubatoru, kā arī SEB banku.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.