Menu
 

Investējot 600 000 eiro, "Neste" atklāj jaunu degvielas uzpildes staciju Lorupē pie Siguldas Apriņķis.lv

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - twitter.com/NesteRuna Foto - twitter.com/NesteRuna

Degvielas mazumtirgotājs “Latvijā Neste” atklājis jaunu uzpildes staciju (DUS) Lorupē, kas atrodas Vidzemes šosejas 47.kilometrā pie Siguldas. Pēc kopskaita šī ir jau 75. stacija Latvijā, un tās izveidē “Neste” ir investējusi 600 tūkstošus eiro.

Jaunā DUS saviem klientiem nodrošinās ērtu piebraukšanu, plašu degvielas klāstu un papildu pakalpojumus, informēja uzņēmumā. Lorupes degvielas uzpildes stacijā atradīsies divi degvielas uzpildes sūkņi, nodrošinot raitu degvielas uzpildi visiem autovadītājiem. Jaunajā DUS klientu ērtībai varēs norēķināties ar skaidru naudu, veikt bezskaidras naudas darījumus ar maksājumu kartēm, tai skaitā ar bezkontakta kartēm, kā arī izmantot "Neste" degvielas karti gan privātpersonām, gan uzņēmumiem.

Rūpējoties par apkārtējo vidi un nodrošinot ērtāko uzpildes pieredzi, autovadītājiem Lorupes DUS būs iespējams no automāta uzpildīt vējstiklu tīrīšanas šķidrumu. Uzpildes automāts ir lietotājam draudzīgs un ļoti vienkārši lietojams – autovadītāji var piepildīt sava auto vējstikla šķidruma tvertni ar pistoli no sūkņa, tādējādi ietaupīt arī laiku, kas tiek pavadīts degvielas uzpildes stacijā.

"Kopš šī gada sākuma veiksmīgi turpinājām uzņemto kursu visās darbības jomās, attīstot infrastruktūru un paplašinot automātisko degvielas uzpildes staciju tīklu, kurš patlaban sastāv no 75 stacijām. Šogad kopumā esam atvēruši trīs jaunas "Neste" degvielas uzpildes stacijas – Lorupē, Līvānos un Rīgā, Dzelzavas ielā, kopējam investīciju apjomam pārsniedzot 2,4 miljonus eiro," uzņēmuma paziņojumā citēts "Neste Latvija" valdes priekšsēdētājs Armands Beiziķis.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.