Menu
 

Mazajiem uzņēmējiem iespēja pieteikties bezmaksas vebināram "Veiksmīgs zīmols krīzes laikā"

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto: pixabay.com Foto: pixabay.com

Projekta “Mārupe – mūsu mājas 2020” ietvaros biedrība “Biznesa vēstniecība” sadarbībā ar Mārupes novada domi aicina pieteikties bezmaksas vebināram “Veiksmīgs zīmols krīzes laikā”. Pasākumu finansē Mārupes novada pašvaldība.

Vebinārs noliks 28.aprīlī plkst.13.00 attālināti, ievērojot valstī noteiktos pulcēšanās ierobežojumus ārkārtas situācijas laikā, informē "Biznesa vēstniecībā". Trīs stundu garumā būs iespēja gūt atbildes uz aktuāliem jautājumiem: par ko man tagad runāt sociālajos tīklos; vai var reklamēt produktus un pakalpojumus krīzes laikā; kā nepazaudēt sekotājus un pircējus? Būs iespēja arī uzdot lektorei savus jautājumus un iesaistīties diskusijās.

Šajā vebinārā izies cauri konkrētiem soļiem, ko ikviens mazais uzņēmums var veikt, lai pārdzīvotu krīzi – radītu spēcīgu mārketinga un sociālo tīklu stratēģiju un pielāgotu to krīzes apstākļiem. Vebināra programmu papildinās piemēri no dažādiem uzņēmumiem pasaulē, praktiski uzdevumi un jautājumi, lai ikvienam dalībniekam pēc tā būtu konkrētas idejas, ko pielietot sava uzņēmuma mārketingā, norāda biedrības pārstāvji.

Vebināru vadīs Katrīne Zane Geidmane, digitālā mārketinga konsultante ar plašu starptautisku pieredzi. K.Z.Geidmane veido digitālā mārketinga stratēģijas un kampaņas maziem uzņēmumiem visā pasaulē, kā arī sadarbojas ar digitālā mārketinga aģentūru "We Are All Connected" Lielbritānijā.

Mērķauditorija ir mazie uzņēmēji, mikrouzņēmēji un dzīvesstila uzņēmēji, atzīmē "Biznesa vēstniecībā". Dalība ir bez maksas, vietu skaits ierobežots. Pieteikšanās obligāta tīmekļvietnē www.biznesavestnieciba.com.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.