Menu
 

Aptauja: Vairāk nekā puse strādājošo vēlas atgriezties darbā birojos

  • Autors:  LETA
Foto: pixabay.com Foto: pixabay.com

Vairāk nekā puse jeb 55% aptaujāto biroju darbinieku vēlas atgriezties darbā birojā, bet aptuveni 15%, vairākus mēnešus strādājot attālināti, vēlas turpmāk ieviest lielāku balansu starp darbu birojā un mājās, liecina biroju kompleksa "Business Garden Rīga" maijā veiktā biroju darbinieku aptauja.

Kopš ārkārtas stāvokļa ieviešanas pilnībā vai daļēji no mājām strādā vairāk nekā puse jeb 55% aptaujāto, visbiežāk – Rīgā dzīvojošie. Gandrīz trešdaļa jeb 30% aptaujāto atzīst, ka labprāt turpinātu darbu no mājām, jo novērtē laiku, ko ietaupa, nemērojot ceļu uz biroju. Tāpat arī viņi novērtē mājas atmosfēru (54%) un jūtas produktīvi, strādājot vienatnē (52%).

"Biroja atrašanās vieta vienmēr ir jautājums, kura risināšanai potenciālie nomnieki velta daudz laika. Attālums līdz birojam un ērta infrastruktūra ir ļoti svarīgi priekšnosacījumi, lai darbinieks būtu apmierināts un motivēts strādāt, un to apstiprina arī aptaujas rezultāti. Šī jautājuma risināšanai arī mēs kā iznomātājs ieguldām daudz resursu – veicam ceļā pavadītā laika modelēšanu no dažādām pilsētas daļām dažādos laikos, kā rezultātā varam ar datiem pamatot, kādēļ birojs kreisajā krastā var izrādīties ērtāk nekā citviet Rīgā," norāda "Business Garden Rīga" pārvaldes uzņēmuma "CBRE Baltics" biznesa attīstības direktore Iveta Lāce.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.