Menu
 

"Elektrum" no augusta klientiem 10–30% apmērā samazinās dabasgāzes cenu

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto: pixabay.com Foto: pixabay.com

No šī gada 1.augusta "Elektrum" klientiem dabasgāzes cena tiek samazināta par 10 līdz 30% atkarībā no izvēlētā produkta veida, noslēdzot jaunu vai pagarinot līdzšinējo līgumu no 1.jūlija, informē AS "Latvenergo" preses sekretāre Ivita Bidere.

Klientiem, kuri izvēlējušies produktu "Elektrum dabasgāze virtuvei", dabasgāzes cena samazināsies par 10%. Savukārt produktiem "Elektrum dabasgāze siltumam" un ""Elektrum dabasgāze siltumam+" dabasgāzes cena samazināsies par 30%, kas ir par 4,3% mazāk nekā valstī pieejamā regulētā gāzes cena.

Rēķinā izmaiņas attiecas uz vienu – dabasgāzes – komponenti. Kopējo rēķinu veido arī pārvades un sadales tarifs un akcīzes nodoklis. Līdz ar to kopējā rēķina samazinājums klientam būs apmēram puse no samazinājuma procentiem, skaidro I.Bidere.

"Komfortabls un drošs pakalpojums ar pievienoto vērtību ir ļāvis izveidot klientu uzticību mums, un tādējādi "Elektrum" ir lielākais elektroenerģijas un dabasgāzes tirgotājs Latvijā. 21% no mūsu dabasgāzes klientiem izmanto gāzi apkurei un ūdens sildīšanai, novērtējot ne tikai tās cenu, bet arī iespēju izvēlēties uzticamu un profesionālu ikgadējo apkures katlu apkopi un energorisku apdrošināšanu, kas pieejama tikai pie "Elektrum", saka AS "Latvenergo" Produktu attīstības un vadības daļas vadītājs Edgars Strods.

Latvijā dabasgāzi saimniekošanai virtuvēs izvēlas aptuveni 400 000 mājsaimniecību, bet to kā apkures veidu, tātad ar lielāku patēriņu ikdienā, izvēlas aptuveni 50 000 mājsaimniecību. Ja salīdzina patērētāju struktūru, tad starp "Elektrum" klientiem apkures klientu proporcija ir lielāka nekā Latvijas dabasgāzes tirgū kopumā. Šobrīd dabasgāzes tirgū apkalpojot vairāk nekā 8000 mājsaimniecību, "Elektrum" no augusta nodrošinās zemākās dabasgāzes izmaksas valstī, vēsta I.Bidere.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.