Menu
 

"Pienaveikals.lv" divkāršo produktu klāstu un sāk bezmaksas piegādi uz Siguldu

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Latvijā vadošās piena produktu un saldējuma ražošanas grupas “Food Union” aprīlī izveidotais internetveikals "Pienaveikals.lv" sper nākamos attīstības soļus. To veicinājuši līdzšinējie e-veikala panākumi piena produktu tirdzniecībā, kā arī loģistikas un klientu apkalpošanas kompetences stiprināšana. Rezultātā ir paplašināta piegādes teritorija un laiks, kā arī par 55% palielināts produktu klāsts, apgalvo uzņēmumā.

Sigulda, Jūrmala un vēl 34 lokācijas

Tagad "Pienaveikals.lv" veic bezmaksas sūtījumu piegādes arī uz Siguldu. Līdztekus piegādes turpinās Rīgā, Jūrmalā un Pierīgā, aptverot tādas pilsētas un apdzīvotas vietas kā Acone, Ādaži, Alejas, Babīte, Baldone, Baloži, Berģi, Brīvkalni, Bukulti, Carnikava, Dreiliņi, Ikšķile, Jaunmārupe, Katlakalns, Ķekava, Langstiņi, Līči, Mārupe, Mucenieki, Ogre, Olaine, Piņķi, Priedaine.

Trīs jaunas produktu kategorijas

Reaģējot uz patērētāju vēlmēm, "Pienaveikals.lv" izvēlne ir paplašināta ar trīs jaunām produktu kategorijām. Tagad pircēji var iegādāties arī augu eļļas (no olīvām, zemesriekstiem, kukurūzas, vīnogu kauliņiem) garšvielas (pesto, sausie maisījumi, etiķis, mārrutki, Kaukāzu virtuves piedevas u.c.) un dzērienus (negāzēts un gāzēts ūdens, kompots).

E-veikala pamatklāsts ir nemainīgs – to veido svaigākie un populārākie “Food Union” produkti, kas atpazīstami pēc tādiem nosaukumiem kā “Limbažu piens”, “Kārums”, “Valmiera”, “Lakto”, “Dzintars”, “Mājas” (pankūkas), “Tio”, “Ekselence”, “Pols”, “Karlsons”. Turpat nopērkami arī putnu fabrikas “Ķekava”, “Balticovo”, “Marienbāde” un “Latvijas Maiznieks” gardie pārtikas produkti.

Visvairāk pērk saldējumu, krējumu un sviestu

Četru mēnešu laikā, kopš darbojas "Pienaveikals.lv", ir izkristalizējies pircēju iecienītāko pirkumu tops. Visbiežāk cilvēki savā virtuālajā iepirkumu groziņā ieliek “Pols” saldējumus – gan šī sezonas vispopulārākos jaunumus “Pols” starp cepumiem un kvadrātā, gan arī klasiskākas garšas, kā “Pols” plombīrs uz kociņa un kraukšķīgā vafeļu glāzītē, un melnā glāzītē ar šokolādes cepumiem. Arī “Karlsons” ir pieprasītāko saldējumu vidū.

Starp pirktākajiem ir arī tradicionāli piena produkti, kas tālāk tiek izmantoti citu ēdienu pagatavošanai. Visbiežāk patērētāju izvēlē krīt par labu zīmola “Valmiera” skābajam krējumam un sviestam, kuru augstā kvalitāte un garšas īpašības piensaimniecības meistari ir izkopuši vairākās paaudzēs. Savukārt, tautā iemīļotais biezpiena sieriņš “Kārums” ir atrodams katra otrā kārumnieka pirkumu listē.

Preču piegādi veic “Food Union” kurjeri septiņas dienas nedēļā no plkst. 9.00 līdz 21.00, pasūtījumu atvedot uz klienta norādīto adresi. Iespējama arī bezkontakta piegāde. Norēķini iespējami tikai ar bezskaidras naudas darījumiem.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.