Menu
 

"Maiznīca Flora" apgrozījums pērn samazinājies par 3,9%

  • Autors:  LETA
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

SIA "Maiznīca Flora" pagājušajā gadā strādāja ar 3,596 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 3,9% mazāk nekā gadu iepriekš, vienlaikus uzņēmuma peļņa samazinājās par 2,1% un bija 378 388 eiro, liecina informācija "Firmas.lv".

"Maiznīcas Flora" gada pārskata vadības ziņojumā teikts, ka uzņēmuma izaugsmi kavēja Covid-19 pandēmija un ar Covid-19 izplatību ieviestie ierobežojumi. 

Pēc vadības ziņojumā minētā, uzņēmums krīzes laikā piesardzīgi plāno ieguldījumus un naudas līdzekļus uzkrāj.

Tāpat "Maiznīca Flora" patlaban izjūt nelielu efektivitātes kritumu gan pašu darbā, gan klientu darbā, saņemot atbildes un apstiprinājumus, taču vadības ziņojumā minēts, ka uzņēmums spēs pārvarēt krīzi bez īpašu kompensējošo pasākumu palīdzības.

2021.gadā "Maiznīca Flora" plāno turpināt attīstīt produkcijas piedāvājumu konditorejas un maizes izstrādājumu segmentā gan Latvijas tirgū, gan arī ārvalstīs.

"Maiznīca Flora" 2019.gadā strādāja ar 3,743 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 29,4% vairāk nekā gadu iepriekš, bet kompānijas peļņa pieauga par 37,2% un bija 386 388 eiro.

Uzņēmums "Maiznīca Flora" reģistrēts 1995.gadā, un tā pamatkapitāls ir 88 892 eiro. "Maiznīca Flora" vienīgais īpašnieks ir Zigmārs Zilgalvis.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.