Menu
 

Samsung tālruņu pircēja ceļvedis: viss, kas jums jāzina

  • Autors:  Apmaksāta publikācija
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Visā pasaulē ir desmitiem ievērojamu Android viedtālruņu ražotāju. Tomēr lielākajā daļā jomu Samsung ir labākais starp tiem. Samsung telefoni ir populārākie Android viedtālruņi daudzos tirgos, arī šeit Eiropā.

Kas ir Samsung?

Samsung aizsākumi sākās pagājušā gadsimta trīsdesmitajos gados, kad dibinātājs Lī Bjung-čuls nodibināja uzņēmumu. Byung-chul iesaistīja Samsung dažādās nozarēs, tostarp pārtikā, tekstilizstrādājumos, apdrošināšanā un mazumtirdzniecībā. Tomēr tikai 60. gadu beigās Samsung sāka ražot elektroniku.

Pirmie Samsung elektroniskie izstrādājumi bija melnbalti televizori. Nākamo gadu desmitu laikā uzņēmums radīs visus elektronikas veidus, galveno uzmanību pievēršot citu kompāniju pārdoto produktu komponentu radīšanai. Tas ir tas, ko Samsung joprojām dara šodien, jo tas ir vadošais viedtālruņu displeju izstrādātājs.

Ko piedāvā Samsung?

Acīmredzot, ja uzņēmums ir tik liels kā Samsung, tas ne tikai ražo viedtālruņus. Ārpus Samsung tālruņiem ir planšetdatori, klēpjdatori, televizori, printeri, skaļruņi, austiņas, kameras, trauku mazgājamās mašīnas, tosteri - sarakstu var turpināt turpināt. Būtībā, ja jums pieder jebkāda veida elektroniskais sīkrīks, ir ļoti lielas izredzes, ka Samsung piedāvā līdzīgu produktu šajā kategorijā.

Planšetdatori, klēpjdatori un Chromebook datori

Planšetdatoru tirgū dominē Apple ar iPad. Android planšetdatoru pasaulē nav daudz patiesu Apple konkurentu, bet, ja tāds ir, tas ir Samsung. Uzņēmuma visaugstākās klases planšetdatoru līnija ir Galaxy Tab S sērija, par kuru jaunāko virsrakstu sniedz Samsung Galaxy Tab S7 un Tab S7 Plus. Tas piedāvā arī lētākas planšetdatorus savā Galaxy Tab A līnijā, kas satur neseno Samsung Galaxy Tab A (2020).

Valkājamas preces

Lai gan viedpulksteņu tirgū dominē Apple Watch, Samsung pēdējos gados ir guvis ievērojamus panākumus. Tās jaunākais piedāvājums ir Samsung Galaxy Watch 3, pilnībā aprīkots viedpulkstenis ar fitnesa izsekošanu, EKG monitoru un augstākās kvalitātes specifikācijām.

Samsung piedāvā arī lētākus viedpulksteņus. Samsung Galaxy Watch Active 2 ir jaunākais šajā virzienā. Tomēr mēs esam noskaidrojuši, ka ironiskā kārtā šī pulksteņa fitnesa izsekošanas iespējas faktiski bija zemākas. Tomēr tas ir bijis ļoti pieprasīts.

Visbeidzot, Samsung piedāvā arī  fitnesa izsekotāju, t.i., ne viedpulksteni. Samsung Galaxy Fit 2 ir lēts veids, kā izsekot soļiem, treniņiem un citām darbībām.

Austiņas un citi audio produkti

Kā varētu sagaidīt, Galaxy zīmols, kas visvairāk saistīts ar Samsung tālruņiem, nonāk arī pie Samsung austiņu izstrādājumiem. Pavisam nesen zīmols uzsāka Samsung Galaxy Buds Pro, kas tagad ir visaugstākās klases austiņu korpusi uzņēmuma sarakstā. Viņi pievienojas Samsung Galaxy Buds Live, kas ir pupiņu formas, bezvadu austiņas, un vecākajiem Samsung Galaxy Buds Plus. Visas šīs austiņas ir tieši pretrunā ar Apple industrijā definētajiem AirPod.

Samsung piedāvā arī cita veida audio produktus, izmantojot Harman - audio uzņēmumu, kuru Samsung iegādājās 2017. gadā. Harman ir daudz apakšzīmju, tostarp Harman-Kardon, JBL, Bang & Olufsen un citas.

Televizori

Lielākajā daļā pasaules vietu televīzijas tirgū dominē Samsung. Tas ir izdevies to sasniegt, piedāvājot ļoti augstas kvalitātes produktus ar dažiem no labākajiem displejiem, kas pieejami vispārējam patērētājam.

Protams, šāda veida ciltsraksti padara Samsung televizorus par vieniem no dārgākajiem. Tomēr, ja jūs meklējat labāko televizoru, ko varat iegūt, pastāv liela varbūtība, ka Samsung modelis būs iekļauts jūsu sarakstā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.