Menu
 

"Arco Real Estate": Jūnijā augušas sērijveida dzīvokļu cenas Salaspilī un Kauguros Apriņķis.lv

  • Autors:  LETA
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Jūnijā augušas sērijveida dzīvokļu cenas Jelgavā, Ogrē, Salaspilī un Kauguros, teikts nekustamo īpašumu kompānijas "Arco Real Estate" jaunākajā sērijveida dzīvokļu tirgus pārskatā.

Jūnijā sērijveida dzīvokļu cenas Ogrē palielinājās par 2%, dzīvokļu vidējai cenai sasniedzot 729 eiro par kvadrātmetru. 2021.gada pirmajā pusē dzīvokļu cenas Ogrē palielinājās par 11%.

Kauguros, Jūrmalā, jūnijā sērijveida dzīvokļu cenas palielinājās par 4% un dzīvokļu viena kvadrātmetra vidējā cena pakāpās līdz 702 eiro par kvadrātmetru. Kopš 2021.gada sākuma dzīvokļu cenas Kauguros kopumā palielinājās par 12%.

Dzīvokļu cenas Salaspilī jūnijā palielinājās par 3% un sērijveida dzīvokļu viena kvadrātmetra vidējā cena pieauga līdz 761 eiro par kvadrātmetru. Šogad sērijveida dzīvokļu cenas Salaspilī palielinājās par 9%.

Jelgavā aizvadītajā mēnesī dzīvokļu cenas palielinājās par 4%, bet sērijveida dzīvokļu vidējā cena sasniedza 611 eiro par kvadrātmetru. 2021.gada pirmajā pusgadā Jelgavā sērijveida dzīvokļu cenas palielinājās par 13%.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.