Menu
 

Lauksaimniecības pakalpojumu sniedzēja "Sabiedrība Mārupe" apgrozījums pērn pieaudzis par 5,1%

  • Autors:  LETA
Foto - marupessiltumnicas.lv Foto - marupessiltumnicas.lv

Lauksaimniecības pakalpojumu sniedzējs SIA "Sabiedrība Mārupe" pagājušajā gadā strādāja ar 4,412 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 5,1% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa saruka vairākkārt - līdz 421 632 eiro, liecina "Firmas.lv" publiskotā informācija.

Kompānijas gada pārskata vadības ziņojumā norādīts, ka pērn "Sabiedrība Mārupe" turpināja iepriekš sāktos darbus pie darbības virzienu optimizācijas. 

Tāpat kompānijā samazināts nodarbināto skaits - līdz 57 darbiniekiem. Darbinieku skaits samazināts kompānijas nozaru skaita optimizācijas rezultātā.

Turpmāk kompānija paredz maksimāli izmantot esošās ražošanas tehnoloģijas, kā arī pievērst uzmanību produkcijas audzēšanas tehnoloģiju pilnveidošanai. 

2019.gadā "Sabiedrība Mārupe" strādāja ar 4,648 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 10,6% mazāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa pieauga vairākkārt - līdz 10,611 miljoniem eiro.

Kompānija "Sabiedrība Mārupe" reģistrēta 1992.gadā, un tās pamatkapitāls ir 2,656 miljoni eiro. Uzņēmuma pamatdarbība ir lauksaimniecības produkcijas ražošana un tirdzniecība, kā arī ar lauksaimniecību saistīto pakalpojumu nodrošināšana. Uzņēmuma kapitālā 91,33% pieder SIA "Ezerkauliņi Agro", bet patiesie labuma guvēji ir Kristīne Brunovska, Kaspars Brunovskis un Māris Bušs.

 
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.