Menu
 

Brīvdienās augusta vidū bankas "Citadele" klientiem nebūs pieejami maksājumi internetbankā un mobilajā lietotnē

  • Autors:  LETA
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Brīvdienās augusta vidū, proti, no 14.augusta līdz 15.augusta plkst.12 bankas "Citadele" klientiem nebūs pieejami maksājumi internetbankā un mobilajā lietotnē, aģentūrai LETA pavēstīja bankā.

Lai turpinātu modernizēt un būtiski uzlabot bankas "Citadele" informācijas tehnoloģiju (IT) sistēmas, ieliekot stabilus pamatus turpmākajai digitālo pakalpojumu attīstībai, no 14.augusta līdz 15.augusta plkst.12 klientiem nebūs pieejami maksājumi internetbankā un mobilajā lietotnē, informēja bankā.

Vienlaikus, lai sniegtu konsultācijas un atbildētu uz klientu jautājumiem, filiāles tirdzniecības centros būs atvērtas ierastajā darba laikā, tomēr darbības ar bankas sistēmām - maksājumi, kontu atvēršana un citas - nebūs pieejamas līdz uzlabojumu procesa beigām.

Paredzēts, ka maksājumu kartes un bankomāti strādās ierastajā režīmā.

Pēc bankā vēstītā, arī ienākošo maksājumu apstrāde attiecīgajā periodā nenotiks, un tie tiks atjaunoti no 15.augusta plkst.12.

Tiešsaistes pakalpojumi, piemēram, attālinātā pieteikšanās mājokļa kredītam, būs pieejama, tomēr pieteikumi tiks izskatīti pēc uzlabojumu veikšanas. Savukārt bankas "Citadeles" Biznesa portāls uzlabojumu laikā nebūs pieejams.

Banka "Citadele" aicina klientus savlaicīgi plānot norēķinus, proti, veikt tos līdz 13.augusta plkst.17, kā arī iepazīties ar bankas sagatavoto pārskatu par pakalpojumu pieejamību uzlabojumu laikā.

Pēc aktīvu apmēra banka "Citadele" ir otra lielākā banka Latvijā. Tās obligācijas ir iekļautas biržas "Nasdaq Riga" parāda vērtspapīru sarakstā. Bankas akcionāri ir ASV investīciju kompānijas "Ripplewood" meitaskompānija "RA Citadele Holdings LLC" un starptautisku investoru grupa (75% plus viena akcija) un Eiropas Rekonstrukcijas un attīstības banka (25% mīnus viena akcija).

 
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.