Logo
Drukāt šo lapu

Nepieciešams sertificēts arhitekts Rīgas reģionā? G. Vīksnas birojs ir labākais risinājums!

Nepieciešams sertificēts arhitekts Rīgas reģionā? G. Vīksnas birojs ir labākais risinājums! publicitātes

Kad rodas nepieciešamība kaut ko būvēt, pārveidot vai labiekārtot, jāmeklē pieredzējis un zinošs arhitekts, kas var palīdzēt sarežģītajā notikumu procesā. Nereti sabiedrībā valda priekšstats, ka arhitekts zīmē mājas un galvenais viņa uzdevums ir rūpēties par ēku fasāžu dizainu. Taču patiesībā mākslas radīšana ir tikai neliela daļa no arhitektu uzdevumiem.

“Būvprojekts reizēm ir desmit un pat vairāk speciālistu kopīgs darbs. Labi arhitekti, ainavu arhitekti, būvinženieri un uzticami sadarbības partneri ir būtiskākais arguments situācijā, kad būvniecības process kopumā paliek tikai sarežģītāks. Mūsu komanda ir pieredzes un jaunības degsmes apvienojums,” saka Gundara Vīksnas arhitektu biroja vadītājs pats G. Vīksna. Arhitektu birojs izceļas ar to, ka Latvijas kultūrvidē ar savu rokrakstu atpazīstams jau vairāk nekā 30 gadus gan Rīgā, gan Liepājā, spējot rast katra klienta sapņu realizāciju dzīvē.

Pieredzes bagātākie arhitekti

Arhitekts Rīgas apriņķī ir akūta nepieciešamība plānojot, pārbūvējot vai labiekārtojot mājokli vai citas telpas. G. Vīksnas Birojs nemitīgi attīstās, sevi pierādot ar vairāk nekā 1000 realizētiem projektiem un apmierinātiem klientiem. sniedzot. Arhitekta Gundara Vīksnas arhitektu birojā ikvienai būvei ir racionāls telpu plānojums, tā ir maksimāli funkcionāla un tiek lietderīgi izmantots katrs ēkas kvadrātmetrs. Svarīgākais uzdevums padarīt ēku ilgtermiņā ērtu un mājīgu.

Stereotipisks ir arī uzskats, ka interjera dizains ir tikai gaumīgs telpu noformējums. Patiesībā, tam ir arī liela funkcionāla nozīme – tāpat kā telpu iekārtojumam, mēbeļu izvietojumam un dizainam, paredzot virkni it kā pašsaprotamu, funkcionālu risinājumu - piemēram, rozešu skaitu un novietojumu. G. Vīksnas Biroja sertificēts arhitekts Ārijs Bērziņš saka: “Cilvēkam ir nepieciešamas tikai četras sienas un jumts virs galvas - māja kas kalpo kā patvērums no nelabvēlīgiem laikapstākļiem, nelabvēlīgiem cilvēkiem, dzīvniekiem, un arī tā ir vieta kur droši justies. Mans darbs ir padarīt šo patvērumu komfortablāku.”

G.Vīksnas arhitekti iekļaujas termiņos un budžetā

“Es visu mūžu esmu centies darīt lietas, cik labi vien spēju, būt, ja nu ne sekotāju pirmajās rindās, tad vismaz nebūt pēdējais, un tad nevar neielikt visu savu emociju gammu katrā savā darbā. Jo tālāk rit mans darba mūžs, jo vairāk mīlestības esmu iemācījies savos darbos ielikt,” tā par savu darbu saka arhitekts Gundars Vīksna.

Birojā arhitektūru sadala divās daļās. Viena ir pilnībā subjektīva: patīk, vai nepatīk, bet otra daļa ir objektīvā – funkcionālais risinājums, ērtums un komforts. Gundara Vīksnas arhitekti pilda šīs abas funkcijas, jo spēj pasūtītāja ideju, vīziju un domas novirzīt un realizēt ēkas vai iestādes būvniecībā. Sertificētos biroja arhitektus raksturo uzticamība, profesionalitāte un azarts ikvienā detaļā, kā arī spēja darbus paveikt noteiktajā budžetā un termiņos.

Lai pārliecinātos par arhitektu spējām un noskaidrotu ikvienu neskaidro jautājumu, atliek vien piezvanīt 634 24 067. G. Vīksnas arhitektu birojs atrodas divās Latvijas pilsētās - Dīķu ielā 11, Liepājā un Nometņu ielā 46A, Rīgā.

Visas tiesības aizsragātas © apriņķis.lv 2024