Logo
Drukāt šo lapu

Foto: Par diviem miljoniem eiro atjaunots saunu un baseinu centrs "Wellness Oasis" Jūrmalā

Saunu un baseinu centra "Wellness Oasis" atklāšanā 6. septembrī. Saunu un baseinu centra "Wellness Oasis" atklāšanā 6. septembrī. Foto no facebook.com – "Hotel Jūrmala SPA"

Par diviem miljoniem eiro atjaunots saunu un baseinu centrs "Wellness Oasis" Jūrmalā, aģentūru LETA informēja "Hotel Jūrmala SPA" pārstāve Agnese Grundberga. Viņa aģentūrai LETA atzīmēja, ka šo summu investēja "Hotel Jūrmala SPA" īpašnieki.

"Wellness Oasis" atpūtas centrs viesnīcā darbojas jau kopš 2005. gada, un vidēji gadā apkalpo apmēram 50 000 apmeklētāju. Šogad centrs tika pilnībā atjaunots un papildināts ar jaunām iespējām un pakalpojumiem, vienlaikus nodrošinot mūsdienīgāku vizuālo noformējumu un tehnoloģiskos risinājumus, norādīja Grundberga.

Viesnīcas saunu un baseinu centrs "Wellness Oasis" ir pieejams kā viesnīcas viesim, tā jebkuram Jūrmalas pilsētas apmeklētājam un vietējiem iedzīvotājiem. Turklāt viena no sešām saunām ir pielāgota tieši mazākajiem apmeklētājiem, jo tās temperatūra ir zemāka un tur pēc ūdens priekiem mazie apmeklētāji var sasildīties, vērojot televīzijas ekrānā multfilmas.

Saunu un baseinu centrs "Wellness Oasis" ir izvietots divos stāvos. Centrā pieejamas divas tvaika pirtis un dažādu temperatūru somu pirtis, sāls pirts un bērnu pirts, kā arī apmeklētājiem ir iespēja atpūsties trīs dažādu temperatūru baseinos. Tāpat baseinā iekārtots "Aqua" bārs.

Centrā izveidots jauns masāžas kabinets, kur saunu un baseina centra apmeklētāji uz vietas varēs saņemt masiera pakalpojumus. Būs iespēja sauļojoties solārijā.

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, "Hotel Jūrmala SPA" pērn strādāja ar 5,295 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 0,9% mazāk nekā gadu iepriekš, bet zaudējumi saruka 2,1 reizi un bija 89 135 eiro.

Kompānija reģistrēta 2004. gada augustā, un tās pamatkapitāls ir 2840 eiro. Kompānijas 95% kapitāls pieder Igaunijā reģistrētam uzņēmumam "Hotell Jurmala OU" un 5% kapitāls pieder Igaunijā reģistrētam uzņēmumam "M.B.S. Osauhing sabiedrība".

Saistītie objekti

Foto galerija

Visas tiesības aizsragātas © apriņķis.lv 2024