Logo
Drukāt šo lapu

"airBaltic" 14 jaunās lidmašīnas nosauks Latvijas pilsētu vārdos

"airBaltic" 14 jaunās lidmašīnas nosauks Latvijas pilsētu vārdos Foto: www.marupe.lv

Godinot valsts simtgadi, Latvijas lidsabiedrība "airBaltic" vēlas vēl vairāk nest Latvijas vārdu pasaulē, dodot 14 jaunajām "Airbus A220-300" lidmašīnām Latvijas mīlētāko pilsētu nosaukumus. "airBaltic" aicina ikvienu nobalsot par savu iemīļotāko pilsētu.

Ikviens interesents ir aicināts balsot par kādu no 76 Latvijas pilsētām, kas atrodas tuvākos un tālākos valsts nostūros, lai noskaidrotu 14 populārākās un iemīļotākās pilsētas, kas tiks iekļautas "Airbus A220-300" vizuālajā noformējumā. Iekāpjot un izkāpjot no lidmašīnām, jaunais dizains vairos ārvalstu tūristu uzmanību mūsu valstij un jo sevišķi šīm īpašajām pilsētām, informē AS ”Air Baltic Corporation” korporatīvās komunikācijas vadītāja Alise Briede.

Jau no nedēļas sākuma katrs var izteikt savu viedokli, balsojot par sev tuvāko Latvijas pilsētu. Balsošana norisināsies līdz 21. septembrim šeit.

Līdz šim kopumā saņemtas 8000 balsis. Pašlaik populārāko pilsētu sarakstā atrodamas Cēsis, Kuldīga, Bauska, Ogre, Smiltene, Valmiera, Liepāja, Alūksne, Daugavpils, Gulbene, Līvāni, Jēkabpils, Jelgava un Jūrmala. Pilsētas, kas ierindojas kā nākamās aiz TOP 14, ir Madona, Aizpute un Limbaži, vēsta A. Briede.

Visas tiesības aizsragātas © apriņķis.lv 2024