Menu
 

Aicina izvirzīt uzņēmējus Ropažu novada uzņēmēju gada balvai

  • Autors:  Apriņķis.lv
Attēls - www.ropazi.lv Attēls - www.ropazi.lv

Ropažu novada pašvaldība aicina piedalīties aptaujā “Ropažu novada uzņēmēju gada balva 2021” un nosaukt tos komersantus, kuri 2021.gadā savā jomā bijuši labākie un veiksmīgākie, sekmējot uzņēmējdarbības vides attīstību Ropažu novadā.

Uzņēmēju gada balvai var pieteikt komercsabiedrības, to filiāles un struktūrvienības, kas saimniecisko darbību veic Ropažu novada teritorijā un tai ir juridiskā adrese Ropažu novada teritorijā un kuru kapitāldaļu turētājs nav pašvaldība, kā arī individuālos komersantus, lauksaimnieciskās ražošanas un citu aroddarbību veicējus – fiziskas personas, kas ir reģistrējušās un saimniecisko darbību veic Ropažu novadā, skaidro pašvaldībā.

Aptauja notiek līdz 24.martam, anketa pieejama tīmekļvietnē www.ropazi.lv. Aizpildot anketu, jāieraksta komersanta nosaukums vai vārds, uzvārds. Katrai nominācijai var izvirzīt divus komersantus.

Pašvaldības pārstāvji aicina izvirzīt uzņēmējus šādās nominācijās: "Gada labākais darba devējs 2021", "Gada populārākais uzņēmums 2021", Gada pakalpojumu sniedzējs 2021", "Gada viesmīlība tūrismā 2021", "Gada viesmīlība ēdināšanas pakalpojumu sniegšanā 2021", "Gada uz sociālā vērtībām balstīts uzņēmējs 2021", "Videi un ģimenei draudzīgs uzņēmējs 2021", "Gada jaunums 2021", "Gada veiksme 2021", "Iedzīvotājiem draudzīgākais pakalpojumu sniedzējs 2021", "Gada inovācija vides jomā un ekoloģiskajā domāšanas veicināšanā 2021", "Gada ieguldījums veselības veicināšanā 2021", "Gada ieguldījums brīvprātīgā darba veicināšanā 2021".

Uzņēmēju gada balvas laureāti tiks noteikti, apkopojot aptaujas rezultātus. Aptauja ir anonīma, un rezultāti tiks izmantoti tikai apkopotā veidā, atzīmē pašvaldībā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.