Menu
 

Mājražotāji var pieteikties dalībai izstādē "Pavasaris 2022" stendā "Radīts Ķekavas novadā"

  • Autors:  LETA
Ilustrācija - kekava.lv Ilustrācija - kekava.lv

Ķekavas novada mājražotājus aicina pieteikties dalībai izstādē "Pavasaris 2022" stendā "Radīts Ķekavas novadā", informē novada pašvaldība.

Izstāde norisināsies no 12.maija līdz 14.maijam izstāžu kompleksā "Rāmava".

Ik gadu izstāžu centrā "Rāmava", notiek starptautiska biznesa izstāde, kuras laikā Ķekavas novada pašvaldība sadarbībā ar Ķekavas novada uzņēmēju padomi un biedrību "Partnerība Daugavkrasts" prezentēs Ķekavas novada ražotāju produkciju.

Uzņēmējiem būs iespēja izstādīt, prezentēt un tirgot savus ražojumus. Stendā piedalīsies Ķekavas novada uzņēmēju padome, Ķekavas novada Tūrisma informācijas centrs, kura stendā būs iespēja uzzināt arī par citiem Ķekavas novada uzņēmējiem, par tūrisma aktivitātēm un iespējām tajās iesaistīties, kā arī par tūrisma uzņēmējiem Ķekavas novadā.

Lai veicinātu Ķekavas novadā radītās produkcijas atpazīstamību izstādes apmeklētāju un nozares profesionāļu vidū, kā arī uzzinātu klientu atsauksmes, Ķekavas novada pašvaldība aicina vietējos mājražotājus un amatniekus iepazīstināt ar sevi un savu produkciju vienotā stendā "Radīts Ķekavas novadā".

Dalībnieku pieteikumi tiks gaidīti līdz 26.martam.

Dalībai tirdzniecības zonā tiks apstiprināti dalībnieki, kuri atbilst izstādes tematikai "lauku sēta un tai raksturīgais, dārza darbi un iekārtošana, mājražotāju pārtikas izstrādājumi".

Izstādes tematikā neiekļaujas produkcija, kas ir plastmasas rotaļlietas un citas importētas mantas, ziepes un citi līdzīgi izstrādājumi, apģērbs, kas nav paredzēts dārza darbiem, rotaslietas, rotas.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.