Menu
 

Aicina Siguldas novada uzņēmīgās māmiņas pieteikt biznesa idejas grantu konkursā "Māmiņa. Uzņēmēja"

  • Autors:  Apriņķis.lv
Ilustrācija - sigulda.lv Ilustrācija - sigulda.lv

Līdz 22.aprīlim Siguldas novada māmiņas-uzņēmējas aicinātas iesniegt pieteikumus grantu konkursam “Māmiņa. Uzņēmēja.”, pretendējot uz līdzfinansējumu līdz 3000 eiro savas biznesa idejas attīstīšanai. Kopējā pieejamā atbalsta summa ir 16 000 eiro.

Kā informēja novada pašvaldība, grantu konkursā “Māmiņa. Uzņēmēja.”, ko rīko Siguldas Attīstības aģentūra, var piedalīties Siguldas novadā, tai skaitā Mālpils, Mores, Allažu, Inčukalna, Krimuldas un Lēdurgas pagastā, deklarētās sievietes-māmiņas, kuras audzina bērnu vecumā līdz 8 gadiem, ir vai plāno kļūt pašnodarbinātās vai jaunu uzņēmumu dibinātājas un vēlas attīstīt jaunu produktu vai pakalpojumu.

Projektā tiek atbalstītas un līdzfinansējumu var saņemt, lai segtu šādas izmaksas: preču izstrāde, tostarp izejmateriālu iegāde, pirmreizējās izmaksas telpu iekārtošanai un inventāra iegādei, mārketinga izmaksas, tehnikas vai iekārtu iegāde, mājaslapas izstrāde, datoprogrammu un licenču iegāde, personāla apmācības, preču zīmes un patentu reģistrācija un citas.

Konkurss norisināsies divās atlases kārtās. Līdz 22. aprīlim tiks pieņemti konkursantu pieteikumi, kas ietver pieteikuma veidlapu, naudas plūsmas aprēķinu un izmaksu tāmi, un de minimis atbalsta uzskaites sistēmā (EDS) izveidotās un apstiprinātās veidlapas identifikācijas numuru. Jau reģistrētajiem komersantiem papildus jāiesniedz peļņas vai zaudējuma aprēķinu, kas sagatavots ne agrāk kā vienu mēnesi pirms konkursa pieteikuma iesniegšanas dienas.

Pēc pirmās atlases kārtas tiks organizētas tālāk izvirzīto ideju prezentācijas (informācija par precīzu norises laiku sekos). Tālāk izvirzīti tiks ne vairāk kā divpadsmit pieteikumi ar vislielāko saņemto punktu skaitu pēc pirmās kārtas vērtēšanas kritērijiem.

Plašāka informācija un konkursa dokumentācija šeit.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.