Menu
 

"Olainfarm" piedalīsies pasaulē vadošajā farmācijas nozares izstādē Madridē

  • Autors:  Apriņķis.lv
"Olainfarm" piedalīsies pasaulē vadošajā farmācijas nozares izstādē Madridē Publicitātes foto

No 9. līdz 11. oktobrim AS “Olainfarm” pārstāvji piedalīsies pasaulē vadošajā farmācijas nozares izstādē “CPhI Worldwide 2018” Madridē, kur prezentēs uzņēmuma ķīmijas un gatavo produktu “portfeli”, kā arī plašo pakalpojumu klāstu. AS “Olainfarm” stendā būs pārstāvēta arī Latvijas zaļās farmācijas kompānija “Silvanols”, informē AS “Olainfarm” sabiedrisko attiecību vadītāja Dana Hasana.

“Globālajā farmācijas tirgū šobrīd aug pieprasījums pēc Eiropā ražotiem, sertificētiem, moderniem produktiem ar starptautiskām prasībām atbilstošu dokumentāciju, un arī mēs izjūtam pastiprinātu interesi par “Olainfarm” ražotajām substancēm, kuras ir starptautiski atzītas. Līdz ar to šajā izstādē paredzam pastiprinātu nozares profesionāļu interesi par mūsu produkciju un sadarbības iespējām,” pauž AS “Olainfarm” valdes priekšsēdētājs Oļegs Grigorjevs.

Starptautiskajā izstādē “CPhI Worldwide 2018” “Olainfarm” prezentēs ne vien uzņēmuma ķīmijas produktu un gatavo medikamentu piedāvājumu, bet arī spēju veikt augsta līmeņa pētniecību, līgumražošanu, mērogošanu un citus nozarē pieprasītus pakalpojumus, kā arī tiksies ar esošiem un jauniem sadarbības partneriem ražošanas izejvielu iegādē.

“CPhI Worldwide” ir pasaulē vadošais kontaktu veidošanas pasākums farmācijas nozarē, kas notiek jau 28. gadu. Šogad tā vienkopus pulcēs vairāk nekā 45 000 apmeklētāju no vairāk nekā 150 valstīm, tai ir reģistrējušies vairāk 2500 izstādes dalībnieki – no gatavo zāļu un aktīvo farmaceitisko vielu ražotājiem līdz iepakojumu un iekārtu piegādātājiem, stāsta D. Hasana. Plašāka informācija pieejama vietnē www.cphi.com/europe/.

AS “Olainfarm“ ir viens no lielākajiem uzņēmumiem Baltijas valstīs ar 45 gadu pieredzi medikamentu un ķīmiski farmaceitisko produktu ražošanā. Kompānijas darbības pamatprincips ir ražot uzticamus un efektīvus augstākās kvalitātes produktus Latvijai un visai pasaulei. AS “Olainfarm“ produkcija tiek eksportēta uz vairāk nekā 60 pasaules valstīm, tostarp Baltijas valstīm, Krieviju, citām NVS valstīm, Eiropu, Ziemeļameriku, Āzijas valstīm un Austrāliju.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.