Logo
Drukāt šo lapu

"Olainfarm" atsācis sarunas par elastīgo materiālu ražotājuzņēmuma iegādi Rietumeiropā

"Olainfarm" atsācis sarunas par elastīgo materiālu ražotājuzņēmuma iegādi Rietumeiropā Foto no arhīva

Zāļu ražotājs AS "Olainfarm" atsācis sarunas par elastīgo materiālu ražotājuzņēmuma iegādi, liecina uzņēmuma biržai "Nasdaq Riga" sniegtā informācija.

Ražotne tiktu iegādāta kādā no Rietumeiropas valstīm, un pozitīvu sarunu rezultātā sagaidāmā darījuma summa būtu zem diviem miljoniem eiro. Uzņēmumā norāda, ka tādējādi "Olainfarm" uzņēmuma meitaskompānijai "Tonus Elast" tiktu nodrošināta pieeja rietumvalstu tirgum.

Jau vēstīts, ka "Tonus Elast" realizācija šogad astoņos mēnešos bija 5,4 miljoni eiro, kas ir tikpat, cik līdzīgā laika posmā 2017. gadā. Savukārt provizoriskais konsolidētais "Olainfarm" realizācijas apmērs astoņos mēnešos ir sasniedzis 79,5 miljonus eiro, kas ir par 4% vairāk nekā 2017. gada astoņos mēnešos.

"Olainfarm" nodarbojas ar gatavo zāļu formu, farmaceitisko preparātu un uztura bagātinātāju, kā arī ar ķīmisko vielu un aktīvo farmaceitisko ingredientu ražošanu. Kompānijas akcijas kotē "Nasdaq Riga" oficiālajā sarakstā. "Olainfarm" 2016. gadā par 14 miljoniem eiro iegādājās "Tonus Elast".

Saistītie objekti

Visas tiesības aizsragātas © apriņķis.lv 2024