Menu
 

"Mārupes siltumnīcu" apgrozījums pērn audzis par 32,7%

  • Autors:  LETA
"Mārupes siltumnīcu" apgrozījums pērn audzis par 32,7% marupessiltumnicas.lv

Dārzeņu audzētājs SIA "Mārupes siltumnīcas" pagājušajā gadā strādāja ar 10,63 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 32,7% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa pieauga par 42,4% un sasniedza 801 213 eiro, liecina informācija "Firmas.lv".

Uzņēmuma vadības ziņojumā teikts, ka uzņēmums pērn 9,6 hektāru platībā izaudzēja 5441 tonna gurķu un tomātu.

"Mārupes siltumnīcas" vadība arī norāda, ka uzņēmums savā darbībā centās ievērot vides aizsardzības prasības un izmantot iespējas, lai apgūtu un ieviestu citu uzņēmumu pieredzi videi draudzīgu ražošanas paņēmienu izmantošanā, kā arī ražošanas atkritumu pārstrādē. Uzņēmums ir noslēdzis līgumu AS "Latvijas Zaļo punktu" par iepakojuma apsaimniekošanu.

Uzņēmuma vadība arī atzīmē, ka pērn kompānijā bija nodarbināti 133 darbinieki, kuru skaits salīdzinājumā ar 2016.gadu palielinājās, jo kompānija palielināja lauksaimnieciskās ražošanas apmērus.

2018.gadā "Mārupes siltumnīcas" plāno maksimāli izmantot esošās ražošanas tehnoloģijas, kā arī pievērst uzmanību produkcijas audzēšanas tehnoloģiju pilnveidošanai, novākšanas un uzglabāšanas tehnoloģiju tālākai modernizācijai.

Informācija "Firmas.lv" liecina, ka 2016.gadā "Mārupes siltumnīcas" strādāja ar 8,01 miljona eiro apgrozījumu un 562 825 eiro peļņu.

Uzņēmums ir reģistrēts 2008.gadā un tā pamatkapitāls ir 7,437 miljoni eiro. Kompānijas īpašnieks ir "Sabiedrība Mārupe".

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.