Logo
Drukāt šo lapu

"Madara Cosmetics" Briselē saņem augstu Eiropas apbalvojumu

Eiropas Parlamenta deputāte Inese Vaidere un "Madara Cosmetics" pārstāve Elīna Sedleniece. Eiropas Parlamenta deputāte Inese Vaidere un "Madara Cosmetics" pārstāve Elīna Sedleniece. Foto: ETP grupas Preses dienests

Eiropas Parlamentā Briselē pirmo reizi noritēja Eiropas mazo un vidējo uzņēmumu laureātu apbalvošana. Kategorijā “Parauguzņēmums” balvu saņēma Latvijas uzņēmums “Madara Cosmetics”, kuru šim apbalvojumam izvirzīja Eiropas Parlamenta deputāte Inese Vaidere. Viņa kā Eiropas mazo un vidējo uzņēmumu Eiropas apvienības valdes locekle arī atklāja svinīgo ceremoniju, informē Eiropas Tautas partijas grupas Latvijas preses un komunikācijas padomnieks Ģirts Salmgriezis.

““Madara Cosmetics” ir viens no Latvijas brīnišķīgākajiem uzņēmumiem, turklāt savos nedaudz vairāk nekā desmit pastāvēšanas gados ir ieguvis pilnīgu atpazīstamību Latvijā, kā arī spējis iekarot ārvalstu tirgus. Šis uzņēmums kā Latvijā, tā arī Eiropā ir paraugs tam, ka ar neatlaidību un aizrautību var panākt ārkārtīgi daudz,” pie balvas pasniegšanas klātesošajiem teica I. Vaidere.

Deputāte uzsver, ka paraugs citiem ir ne tikai pats uzņēmums, bet arī tā vadītāja Lote Tīsenhofa-Iltnere, kura patstāvīgā ceļā apguvusi prasmes, kas ļāvušas radīt augstas kvalitātes kosmētikas produktus. Turklāt uzņēmēja, kā pati uzsver, nevis gaida palīdzību no valsts, bet veido savu valsti tādu, kādu to pati vēlas redzēt.

Balvu saņemt Briselē ieradās “Madara Cosmetics” pārstāve Elīna Sedleniece. Savā uzrunā viņa uzsvēra, ka uzņēmums vēlas pasauli padarīt skaistāku – ne tikai ar augstas kvalitātes produktiem, ražotiem no dabīgām izejvielām, bet arī ilgtspējīgu ražošanas procesu, kas domā par vidi un cilvēkiem.

Mazo un vidējo uzņēmumu zvaigžņu apbalvošanai (“SME Star Awards”) uzņēmumus nominēja Eiropas mazo un vidējo uzņēmumu Eiropas apvienības biedri. Žūrijas locekļi izvērtēja labākos un veiksmīgākos uzņēmumus pēc iepriekš izstrādātiem kritērijiem un piešķīra balvas deviņās kategorijās, piemēram, labākais jaunuzņēmums, ģimenes uzņēmums, mikrobizness vai inovators, vēsta Ģ. Salmgriezis.

Saistītie objekti

Visas tiesības aizsragātas © apriņķis.lv 2024