Menu
 

Siguldas novada pašvaldība izsludina konkursu "Māmiņa. Uzņēmēja"

  • Autors:  Apriņķis.lv
Ilustrācija - Siguldas novada pašvaldība Ilustrācija - Siguldas novada pašvaldība

Lai motivētu Siguldas novada māmiņas saskatīt sevī uzņēmējas potenciālu un uzsākt komercdarbību, kā arī veicinātu jaunu produktu attīstību un pilnveidotu pakalpojumu veidošanu, sekmējot esošās uzņēmējdarbības paplašināšanu, Siguldas novada pašvaldība izsludina konkursu “Māmiņa. Uzņēmēja”.

Kā informēja novada pašvaldībā, konkursā var pieteikties gan fiziskas personas, kas atbilst šādiem nosacījumiem: māmiņa, kura audzina bērnu vecumā līdz 10 gadiem (ieskaitot), un viņas deklarētā dzīvesvieta ir novada teritorija ne vēlāk kā uz konkursa norises kalendārā gada 1. janvāri plkst. 0.00.

Tāpat pieteikumus var iesniegt juridiskas personas, kas atbilst sekojošiem nosacījumiem: uzņēmuma apgrozījums gada ietvaros nepārsniedz 150 tūkstošus eiro, un tas veic saimniecisko darbību Siguldas novadā; uzņēmuma dibinātāja ir sieviete vai pašnodarbināta persona, kura reģistrējusies kā saimnieciskās darbības veicēja.

Kopējais konkursā pieejamais finansējums ir 12 000 eiro, maksimālais viena projekta idejas īstenošanai pieejamais līdzfinansējums ir līdz 3000 eiro. Iecerētās aktivitātes realizējamas 12 mēnešu periodā no līguma parakstīšanas brīža.

Konkurss norisināsies un tiks vērtēts trīs kārtās, izvērtējot pieteikumu atbilstību konkursa nolikumam un kritērijiem – pēc administratīvās atbilstības, pēc satura un kvalitatīvajiem rādītājiem, un trešajā kārtā tiks vērtētas konkursa dalībnieču prezentācijas un atbildes uz žūrijas komisijas jautājumiem.

Konkursa pieteikumu pieņemšana sāksies 2.aprīlī un noslēgsies 2.maijā. Iesniegtos projektus vērtēs septiņi žūrijas komisijas locekļi, kuras sastāvā ir uzņēmumu un pašvaldību pārstāvji.

Šogad konkursa “Māmiņa. Uzņēmēja”  ietvaros Raganā, Mālpilī un Siguldā arī norisināsies informatīvi semināri. Konkursa dalībniecēm tiek piedāvāts apmeklēt tos, lai detalizētāk izskaidrotu konkursa noteikumus, izskaidrotu veidlapu aizpildīšanu un noskaidrotu citus interesējošus jautājumus, kas dotu iespēju izstrādāt kvalitatīvākus projektus.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.