Logo
Drukāt šo lapu

Foto: Pasniegtas Ķekavas novada uzņēmēju gada balvas

Foto: Pasniegtas Ķekavas novada uzņēmēju gada balvas Foto: Ķekavas novada pašvaldība

2. novembrī “Ķekavas novada uzņēmēju gada balvas 2018” svinīgās apbalvošanas ceremonijas laikā Ķekavas vidusskolas sporta kompleksā tika godināti 18 novada veiksmīgākie uzņēmēji deviņās nominācijās. Apbalvojumus un atzinības rakstus pasniedza Ķekavas novada domes priekšsēdētāja Viktorija Baire kopā ar izpilddirektora p.i. Andri Volanski.

Nominācijā “Gada uzņēmējs” balvu saņēma viens no pirmajiem un vadošajiem santehnikas ražotājiem Baltijā –  SIA “PAA”. Šis Latvijas uzņēmums ar ražotni Ķekavas novadā izgatavo tehniski nevainojamas, vizuāli pievilcīgas un laikmeta tendencēm atbilstošas vannas, izlietnes, vannas istabas mēbeles un citus interjera elementus.
Uzņēmuma apgrozījums pagājušajā gadā sasniedza 4,6 miljonus eiro, savukārt investīciju apjoms ir ap 100 000 eiro. Uzņēmuma ražotās preces galvenokārt tiek eksportētas uz Austrumeiropu, Rietumeiropu, Skandināviju un Krieviju. SIA “PAA” 2018. gadā svin 25. pastāvēšanas gadadienu, informē Ķekavas novada pašvaldībā.

Uzņēmuma “PAA” valdes priekšsēdētājs Pēteris Treicis ir gandarīts par saņemto atzinību: “Biju patiesi patīkami pārsteigts un pagodināts, saņemot balvu “Gada uzņēmējs Ķekavas novadā". Uztveram to kā dāvanu mūsu uzņēmuma 25. dzimšanas dienā. Jebkuram uzņēmējam un uzņēmumu darbiniekiem ir ļoti svarīgi sajust atzinību no savējiem! Priecē, ka Ķekavas novadā ir tik daudz interesantu un veiksmīgu uzņēmumu!”

Ķekavas novada uzņēmēju padomes speciālbalvu saņēma SIA “Giline for life”, savukārt Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras speciālbalvu ieguva SIA “UK Energo”, teic pašvaldības pārstāvji.

Šogad pirmo reizi uzņēmumi tika sveikti arī nominācijā “Iedzīvotāju simpātija”. Par šo nomināciju varēja nobalsot jebkurš iedzīvotājs, aizpildot elektronisku anketu. Balsojumā uzvarēja SIA “Giline for life”, iegūstot 40,7% balsu, otrajā vietā atstādama SIA “Linda Griin”, bet trešo vietu pēc saņemto balsu apjoma ieguva SIA “EMJ metāls”. Uzņēmums “Giline for life” ražo konfektes “Konfelāde”, dažādus sīrupus bez cukura, džemus un ābolu biezeni. Uzņēmuma produkciju atzinīgi novērtējuši Latvijas vadošie dietologi un uztura speciālisti, to iecienījuši patērētāji, kas izvēlas Latvijā ražotu produkciju un seko līdzi veselīga dzīvesveida principiem.

Par Gada mājražotāju Ķekavas novadā atzīta Agnese Pundiņa ar gaismu atstarojošu un funkcionālu apģērbu zīmolu "Flashion Wear", par Gada ražotāju kļuvis metālapstrādes uzņēmums “EMJ Metāls”, par Gada darba devēju – ceļu būves uzņēmums “Ķekava – PMK”, bet par Gada pakalpojumu sniedzēju – SIA "Piepūšamie.lv", kas piedāvā piepūšamo atrakciju nomu, vēsta pašvaldībā.

Nominācijā "Gada inovācija" balvu saņēma SIA "Löfbergs Baltic", kam ir lielākā un modernākā kafijas ražotne Baltijā, nominācijā "Gada izaugsme" apbalvots uzņēmums “Jolle”, kas ražo “Krippu” krekerus – inovatīvu produktu, gatavotu pēc īpašas receptes un tehnoloģijas –, savukārt par Gada labdari atzīts dzērienu ražotājs "Simeks", kas šajos gados attīstībā un ražošanas modernizācijā ieguldījis vairākus simtus tūkstošu eiro.

“Ķekavas novada uzņēmēju gada balvu 2018” organizēja Ķekavas novada pašvaldība sadarbībā ar Ķekavas novada uzņēmēju padomi (ĶNUP).

 

 

Saistītie objekti

Foto galerija

Visas tiesības aizsragātas © apriņķis.lv 2024