Logo
Drukāt šo lapu

Siguldas novada Uzņēmēju forums pulcē rekordlielu dalībnieku skaitu

Siguldas novada Uzņēmēju forums pulcē rekordlielu dalībnieku skaitu Foto: no Siguldas novada pašvaldības arhīva

Pagājušajā nedēļā Siguldas pils kompleksa muižas koka mājā norisinājās tradicionālais Siguldas novada Uzņēmēju forums, pulcējot rekordlielu dalībnieku skaitu – forumu apmeklēja 103 pieredzējuši un jaunie uzņēmēji.

Par pozitīvu tradīciju kļuvis foruma moderēšanu uzticēt kādam aktīvajam siguldietim, tāpēc šoreiz pasākumu vadīja siguldiete, fitnesa trenere Fanija Šitca. Pasākumu atklāja Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics, uzrunā stāstot par novada sasniegumiem un izaicinājumiem, informē AP "Siguldas Attīstības aģentūra" Siguldas novada Uzņēmējdarbības atbalsta punkta vadītāja Ina Stupele.
 
Bankas "Citadele" ekonomikas eksperts Mārtiņš Āboliņš prezentēja savu redzējumu par biznesa attīstības perspektīvām Latvijā 2019. gadā. Līderības trenere Katrīna Ošleja runāja par vadītāja lomu darbinieku kompetenču attīstībā, komandas spējā sadarboties un jauno darbinieku integrāciju, lai motivētu un virzītu uz mērķi. Prezentāciju aģentūras "Nime.ga" biznesa attīstības vadītājs Kristaps Pētersons dalījās ar padomiem, kā veidot efektīvu prezentāciju, ieteica metodes informācijas atlasei un izkārtošanai slaidos. 
 
Mārketinga aģentūras "New Black" vadītājs Artūrs Mednis klausītājiem ieteica veidot pārdomātu saturu sociālo tīklu komunikācijai, kā arī norādīja uz datu analīzes nozīmi, izvēloties komunikācijas kanālu, stāsta I. Stupele. Pasākumu noslēdza pirmās Siguldas kopā strādāšanas telpas "Coworking Sigulda" vadītājs Toms Gustavs Čivčs, kurš iepazīstināja ar telpas attīstības plāniem un informēja, ka uzņēmējiem tās būs pieejamas jau no decembra.

Saistītie objekti

Visas tiesības aizsragātas © apriņķis.lv 2024