Logo
Drukāt šo lapu

Foto: Apbalvoti Baldones novada uzņēmēji

Foto: Apbalvoti Baldones novada uzņēmēji Foto: Baldones novada pašvaldība

23. novembrī Mercenderbes muižā norisinājās ikgadējais "Baldones novada uzņēmēju forums", kura laikā tika pasniegtas arī pateicības un uzņēmēju gada balvas, informē Baldones novada pašvaldības Attīstības nodaļas vadītāja Līga Dāboliņa.

Foruma sākumā izskanēja domes priekšsēdētāja Raimonda Audzera apsveikuma vārdi un izpilddirektores Neldas Sniedzes prezentācija par pašvaldības budžetu – no kā veidojas ienākumi un kādi ir izdevumi, pirms pašvaldība spēj īstenot vīzijas un sasniegt mērķus. L. Dāboliņa iepazīstināja ar īstenotajiem sadarbības projektiem 2018. gadā, savukārt "Spiikiizi" personīgās un grupu izaugsmes centra vadītājs, grāmatu "Nebaidies" un "Pabeidz iesākto" autors Āris Birze vadīja darbnīcu “Biznesa vizionārs”.

Pasākuma otrajā daļā tika pasniegtas pateicības un uzņēmēju gada balvas. Pateicības raksti par sadarbību tūrisma nozarē un pasākumu organizēšanā tika pasniegti JSK "Atēna", IU "Herbata", SIA "Čokas", LU Baldones observatorijai, Baldones Tūrisma attīstības biedrībai, SIA "Lejasmārtiņi", "Baldones Waterjump", "Kazām laukos", SIA "BajaRes", IU "Dzintarliepa", SIA "Dizains dārzam" un SIA "Kompromiss", vēsta L. Dāboliņa.

Lielāko balvu – Gada uzņēmēja balvu – ar pateicības rakstu par sadarbību kopprojektu īstenošanā saņēma SIA "Baldones lauki", SIA "Agrozona" – par Klapu ceļa izbūvi, SIA "Riekstukalns" – par skatu torņa izbūvi, savukārt SIA "Kompromiss" saņēma Gada uzņēmēja balvu par izaugsmi un radītām darbavietām.

Saistītie objekti

Foto galerija

Visas tiesības aizsragātas © apriņķis.lv 2024