Menu
 

Interaktīvajos sarakstos rādīs "Ekspress-Ādaži" autobusu ietilpību

  • Autors:  Apriņķis.lv
Interaktīvajos sarakstos rādīs "Ekspress-Ādaži" autobusu ietilpību Publicitātes foto

Kopš pagājušā gada SIA “Ekspress-Ādaži” (EA) saviem pasažieriem piedāvā braucienus plānot, izmantojot maršrutu interaktīvos sarakstus: viedtālruņiem – www.m.marsruti.lv/adazi, planšetēm un datoriem – www.marsruti.lv/adazi.

Veicot uzlabojumus EA maršrutu interaktīvajos sarakstos, pasažieri telefonā vai datorā, apskatoties interesējošo reisu, tiešsaistē redzēs, kādas ietilpības sabiedriskais transports – minibuss vai autobuss – kursēs izvēlētajā maršrutā. Ar oranžas krāsas punktu apzīmēts minibuss, savukārt ar zilas krāsas punktu – lielais autobuss, informē SIA “Ekspress Ādaži” sabiedrisko attiecību speciāliste Maija Lazdiņa.

Maršrutu interaktīvo sarakstu priekšrocība – tos var lietot jebkurā vietā, ja ir interneta pieslēgums, aizņem 1–2 minūtes laika, izvēloties maršruta sākumpunktu un galamērķi. Pasažieri var sekot līdzi ne tikai autobusa atrašanās vietai tiešsaistē, apskatīt maršrutus, kustības sarakstus, saplānot maršrutu ar pārsēšanos, bet tagad arī redzēt, vai reisā brauc lielais autobuss vai minibuss.

Turklāt klienti var saglabāt visbiežāk izmantotos maršrutus ar atiešanas laikiem grāmatzīmēs, lai tie ir ātri pieejami, norāda M. Lazdiņa. Maršrutu interaktīvie saraksti atrodami www.sabiedriskaisautobuss.lv sadaļā “Ekspress-Ādaži” – “Kustības saraksti”, kur jānospiež uz ikonas “Plānotājs”.

SIA “Ekspress-Ādaži” vietējas nozīmes reģionālos pasažieru pārvadājumus nodrošina 9 maršrutos.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.