Menu
 

Siguldas novada jaunieši varēs saņemt finansējumu ideju īstenošanai

  • Autors:  Apriņķis.lv
Siguldas novada jaunieši varēs saņemt finansējumu ideju īstenošanai Foto: pixabay.com

Jauniešu iniciatīvu centrs "Mērķis" aicina Siguldas novada jauniešus piedalīties projektu konkursā, lai īstenotu kādu no savām idejām, kuru realizācija notiek Siguldas novadā un aktivitātes vērstas uz Siguldas novada iedzīvotājiem.

Projekta mērķis ir veicināt Siguldas novada jauniešu iniciatīvu realizēšanu un līdzdalību novada sabiedriskajā dzīvē un sniegt iespēju jauniešiem iegūt jaunu pieredzi un prasmes projektu izstrādāšanā un realizēšanā. Projektu konkursa kopējais finansējums ir 2000 eiro, no kuriem viens projekts var saņemt līdzfinansējumu līdz 500 eiro, informē Siguldas novada pašvaldībā.

Konkursā var iesniegt pieteikumus neformālās izglītības un brīvā laika aktivitātēm, jauniešu līdzdalības veicināšanas aktivitātēm (skolēnu pašpārvaldes, jauniešu domes, jaunatnes nevalstiskās organizācijas), sporta un kultūras pasākumiem, labdarības pasākumiem, kā arī vides labiekārtošanai.

Projekta pieteikums jāiesniedz līdz 15. janvārim gan jauniešu iniciatīvu centrā "Mērķis" Raiņa ielā 3, Siguldā, LV-2150, gan elektroniski, nosūtot uz e-pasta adresi Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.. Projektu konkursa nolikums pieejams šeit, bet ar vadlīnijām pieteikuma veidlapas aizpildīšanā iespējams iepazīties šeit. Projekta noslēgumā būs jāiesniedz arī atskaite par paveikto un finansējuma izlietojumu, norāda pašvaldības pārstāvji.

Plašāku informāciju vai konsultācijas par projekta pieteikuma sagatavošanu var saņemt pie jauniešu iniciatīvu centra "Mērķis" projektu vadītājas Vitas Beinertes, rakstot uz e-pasta adresi Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. vai zvanot uz tālruņa numuru 29342475.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.