Logo
Drukāt šo lapu

Carnikavas un Saulkrastu uzņēmēji pirmo reizi pārstāvēti gadatirgū Helsinkos

Carnikavas un Saulkrastu uzņēmēji pirmo reizi pārstāvēti gadatirgū Helsinkos Foto: www.sernikon.lv
Biedrība “Sernikon” kopā ar sadarbības partneriem no Salacgrīvas novada un Igaunijas organizēja astoņu Carnikavas un Saulkrastu novadu uzņēmēju pārstāvniecības vizīti Somijas galvaspilsētā Helsinkos, lai popularizētu abu novadu uzņēmēju piedāvājumu Igaunijas un Somijas iedzīvotājiem gadskārtējā tirdzniecības pasākumā “Martin Markkinat”.

"Martin Markkinat" ir gadatirgus, kas notiek jau 35. reizi un kurā šogad bija aicināti piedalīties uzņēmēji arī no Carnikavas, Saulkrastu un Salacgrīvas novada. Gadatirgus notika no 24. līdz 25. novembrim, informē biedrībā “Sernikon”.

Biedrība uzņēmumu pārstāvniecībai nodrošināja atsevišķu prezentācijas galdu, pie kura varēja iepazīties gan ar uzņēmēju ražojumu prototipiem, kontaktinformāciju, gan arī digitālām uzņēmumu prezentācijām. Lielu interesi apmeklētāju vidū raisīja iespēja degustēt Carnikavas nēģu maizītes, kā arī atsevišķu uzņēmēju sagatavotā informācija somu valodā. Lai arī šajā uzņēmēju pārstāvniecības pasākumā nebija iespēja iegādāties prezentētos produktus, tika saņemti vairāki vēlējumi no “Sernikon” galda apmeklētājiem, lai nākamgad atvestu arī preces, ko iespējams iegādāties.

Somijā tika pārstāvēti SIA "Ekvi", kas Carnikavas novadā piedāvā izjādes pakalpojumus, viesnīca "Porto Resort" Lilastē, "Spa Pelikāns", kas piedāvā spa pakalpojumus Kalngalē, SIA "Zibs", kas nodarbojas ar nēģu cepšanu un pārdošanu, SIA "Fiberglass", kas ir Carnikavas daudznozaru ražošanas uzņēmums, kurš specializējies individuālu produktu ražošanā un būvniecībā, SIA "Skultes kartons", kas Zvejniekciemā ražo gofrētā kartona izstrādājumus, SIA "Tilia", kas Saulkrastos ražo koka rotaļlietas, un "Mill" kafijas ražotne, kas Kalngalē grauzdē kafiju, vēsta biedrības pārstāvji.

Pārstāvniecības vizīte tika organizēta "Interreg" pārrobežu sadarbības projekta "ESTLAT Business" ietvaros kopā ar projekta vadošo partneri "Mulgimaa" attīstības centru no Igaunijas un projekta partneri Salacgrīvas novada domi. 

Saistītie objekti

Visas tiesības aizsragātas © apriņķis.lv 2024