Logo
Drukāt šo lapu

Telpu rekonstrukcijas laikā Bulduru iedzīvotāji pasta pakalpojumus saņems Majoros

Telpu rekonstrukcijas laikā Bulduru iedzīvotāji pasta pakalpojumus saņems Majoros Foto: facebook.com/latvijas.pasts

Sakarā ar īpašnieka iepriekš neizziņotu rekonstrukcijas darbu sākšanu Latvijas Pasta nomātajās telpās Jūrmalā, Meža prospektā 36, Bulduru iedzīvotājiem pasta pakalpojumus no 2019. gada 31. janvāra nodrošinās Majoru Pasta nodaļa. Bulduru iedzīvotāji šajā periodā pasta pakalpojumus varēs saņemt arī tieši savā dzīvesvietā.

Līdz ar rekonstrukcijas darbu sākšanu ēkā, kurā atrodas Bulduru Pasta nodaļa, šīs teritorijas iedzīvotājiem pasta pakalpojumus no 2019. gada 31. janvāra nodrošinās Majoru Pasta nodaļa Strēlnieku prospektā 16, kam pagarināts darbalaiks un piesaistīti papildu darbinieki. Majoru Pasta nodaļas darbalaiks no minētā datuma pagarināts par vienu stundu katru darbdienu un sestdienās un būs pirmdienās–piektdienās no plkst. 8.00 līdz 20.00 un sestdienās no plkst. 10.00 līdz 15.00, informē Latvijas Pasta Ārējo komunikāciju vadības daļas vadītāja Gundega Vārpa.

Pasta pakalpojumus Bulduru iedzīvotājiem iespējams saņemt arī tieši savā dzīvesvietā, iepriekš pa tālruni piesakot pastnieka vizīti. Pastnieks klienta dzīvesvietā nodrošina pastkaršu un vēstuļu nosūtīšanu, pastmarku un aplokšņu iegādi, sūtījumu piegādes pieteikšanu mājās, preses izdevumu abonēšanu, naudas pārvedumu un pensijas saņemšanu, komunālo un citu rēķinu apmaksu, iemaksas Pasta norēķinu sistēmas kontā u.c.

Saņemot aicinājumu par reģistrēta sūtījuma izņemšanu, Bulduru iedzīvotāji sūtījuma saņemšanu savā dzīvesvietā var pieteikt dienu iepriekš, zvanot pa tālruni 25701964 vai 67762430. Zvanot pa norādītajiem tālruņa numuriem, Bulduru teritorijas klienti savā dzīvesvietā var pieteikt arī citus pasta pakalpojumus, norāda G. Vārpa.

Bulduru Pasta nodaļa atsāks darbu līdzšinējās telpās pēc ēkas rekonstrukcijas darbu beigām, kas patlaban nav konkretizēti no ēkas īpašnieka puses, vai arī jaunās telpās, ja minētajā teritorijā būs pieejamas brīvas komercplatības, kas atbildīs pasta nodaļas darba nodrošināšanai. Bulduru Pasta nodaļas klienti par izmaiņām pasta pakalpojumu nodrošināšanā un iespējām to saņemšanā tiks informēti ar paziņojumiem savā pastkastītē.

Latvijas Pasts nodrošina plašāko pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus. Latvijas Pasts ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kurā strādā ap 4000 darbinieku, vēsta G. Vārpa.

Saistītie objekti

Visas tiesības aizsragātas © apriņķis.lv 2024