Menu
 

"Balticovo" plāno ieguldīt 1,8 miljonus eiro notekūdeņu bioloģiskajās attīrīšanas iekārtas

  • Autors:  LETA
"Balticovo" plāno ieguldīt 1,8 miljonus eiro notekūdeņu bioloģiskajās attīrīšanas iekārtas Foto: www.facebook.com/balticovo

Olu un olu produktu ražošanas uzņēmums "Balticovo" plāno ieguldīt 1,8 miljonus eiro olu pārstrādes cehu notekūdeņu bioloģisko attīrīšanas iekārtu projektēšanā, būvniecībā, iekārtu piegādē un uzstādīšanā, liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

Investīciju projektu plānots īstenot līdz 2019. gada 30. decembrim, piesaistot finansējumu Eiropas Savienības (ES) Eiropas lauksaimniecības fonda lauku attīstībai (ELFLA) pasākuma "Ieguldījumi materiālajos aktīvos" apakšpasākumā "Atbalsts ieguldījumiem pārstrādē".

Pretendenti konkursā par notekūdeņu bioloģisko attīrīšanas iekārtu projektēšanu, būvniecību, iekārtu piegādi un uzstādīšanu var pieteikties līdz nākamā gada 31.janvārim.

LETA jau ziņoja, ka "Balticovo" apgrozījums 2017. gadā bija 52,3 miljoni eiro, kas ir par 17,3% vairāk nekā 2016. gadā, savukārt uzņēmuma peļņa bija 10,8 miljoni eiro, kas ir četras reizes lielāka nekā 2016. gadā.

"Balticovo" pamatdarbība ir vistu olu, olu pulvera, olu šķidrās masas, vārītu vistu olu bez čaumalas, vārītu kapātu olu ražošana un realizācija. Uzņēmuma lielākais īpašnieks ir "BCO", kam pieder 95,42% akciju.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.