Logo
Drukāt šo lapu

Putnu fabrika "Ķekava" plāno ieguldīt 3,7 miljonus eiro kautuves pārbūvē

Putnu fabrika "Ķekava" plāno ieguldīt 3,7 miljonus eiro kautuves pārbūvē Foto - arhīvs

Putnu gaļas ražotāja "Putnu fabrika "Ķekava"" plāno ieguldīt 3,7 miljonus eiro kautuves pārbūvē, aģentūra LETA noskaidroja kompānijā.

Kompānijas Mārketinga un sabiedrisko attiecību vadītāja Maija Avota sacīja, ka projekts paredz paplašināt kautuvi, tostarp palielināt kautuves jaudas, kā arī paplašināt noliktavas un administrācijas telpas.

Informācija Iepirkumu biroja uzraudzības mājaslapā liecina, ka investīciju projektu plānots īstenot līdz 2019.gada 31.decembrim, piesaistot finansējumu Eiropas Savienības (ES) Eiropas lauksaimniecības fonda lauku attīstībai (ELFLA) pasākuma "Ieguldījumi materiālajos aktīvos" apakšpasākumā "Atbalsts ieguldījumiem pārstrādē".

Iepirkuma konkursā pretendenti var iesniegt piedāvājumus līdz 2019.gada 18.februārim.

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka "Putnu fabrika "Ķekava"" apgrozījums pagājušajā finanšu gadā, kas ilga no 2017.gada 1.jūlija līdz 2018.gada 30.jūnijam, bija 69,313 miljoni eiro, kas ir par 11,7% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt uzņēmuma peļņa bija 2,107 miljoni eiro pretstatā zaudējumiem gadu iepriekš.

"Putnu fabrikas "Ķekava" pamatkapitāls ir 18 928 084 eiro. "Putnu fabrikas "Ķekava" akciju kontrolpakete pieder Lietuvas holdingam "Linas Agro Group", kurā ietilpst arī "Lielzeltiņi", "Brioleks", "Cerova" un "PFK Trader".

Saistītie objekti

Visas tiesības aizsragātas © apriņķis.lv 2024