Logo
Drukāt šo lapu

Siguldas Biznesa inkubatorā notiks informatīvās stundas

Siguldas Biznesa inkubatorā notiks informatīvās stundas Foto - sigulda.pilseta24.lv

No 1. līdz 20. martam Siguldas Biznesa inkubatorā fiziskas personas un uzņēmumi ar biznesa ideju, kā arī komersanti, kas nav vecāki par trim gadiem no reģistrēšanās brīža un kas vēlas attīstīt biznesa modeli, var iesniegt pieteikumus inkubatora atbalstam. 

Februārī Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) Siguldas Biznesa inkubators rīko informatīvas stundas, lai iepazīstinātu ar inkubatora pakalpojumiem un pieteikšanās kārtību, vēsta Siguldas biznesa inkubatora projektu vadītāja Signe Millere. Informatīvās stundas notiks Biznesa inkubatora telpās Siguldā 8. februārī plkst. 16.00 un 12. februārī plkst. 16.00. 

Pirmsinkubācijas atbalstam var pieteikties fiziskas personas vai uzņēmumi, kas vēlas izmēģināt savu biznesa ideju. Sešu mēnešu ilgā laika posmā klients meklē atbilstošāko biznesa darbības modeli, piedalās apmācībās, pēta tirgu, izstrādā biznesa plānu un saņem individuālas konsultācijas. Gan pirmsinkubācijas, gan inkubācijas klienti var izmantot iespēju strādāt koprades birojā.

Inkubācijas atbalsta ietvaros inkubatora dalībniekiem ir iespēja saņemt ne tikai konsultācijas un apmācības, bet arī 50% līdzfinansējumu biznesa attīstībai nepieciešamo pakalpojumu iegādei, piemēram, grāmatvedībai, telpu nomai, dizainam, mārketingam, tehnoloģiskajām konsultācijām un prototipu izstrādēm, sertificēšanai, laboratoriju izmaksām u.c. Šo pakalpojumu iegādi nodrošina LIAA.

Inkubācijas programmā uzņēmumam ir iespēja pretendēt arī uz 50% apmērā līdzfinansētu, līdz 10 000 eiro lielu grantu pakalpojumu iegādei. No otrā inkubācijas gada ir pieejami granti līdz 5000 eiro aprīkojuma iegādei. Šos pakalpojumus sākotnēji 100% apmērā apmaksā uzņēmējs. Programma pieejama uzņēmumiem, kas nav reģistrēti ilgāk par trim gadiem, un tā ilgst, līdz uzņēmums ir sasniedzis inkubācijas mērķus, bet ne ilgāk kā četrus gadus.

Saistītie objekti

Visas tiesības aizsragātas © apriņķis.lv 2024