Menu
 

"Baltijas dārzeņiem" augu laistāmo ūdens attīrīšanas iekārtu par 167 097 eiro piegādās "Watex"

  • Autors:  LETA
Foto - pixabay.com Foto - pixabay.com

Dārzeņu audzētāju kooperatīvajai sabiedrībai "Baltijas dārzeņi" augu laistāmo ūdens attīrīšanas iekārtu par 167 097 eiro piegādās Latvijas kompānija "Watex", liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

"Watex" ir uzvarētāja starp četriem pretendentiem "Baltijas dārzeņu" izsludinātajā iepirkumā par šādas iekārtas piegādi, un tās līgumcena ir 167 097 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa (PVN). Sākotnēji šajā iekārtā plānotais investīciju apmērs bija 170 000 eiro.

Iepirkumam pievienotajā tehniskajā specifikācijā skaidrots, ka iepirkumu konkursa uzvarētājam attiecīgā iekārta būs jāizstrādā, jāpiegādā, jāuzstāda, jānodrošina tās darbības uzsākšana, kā arī jāapmāca personāls ar to rīkoties.

Augu laistāmo ūdens attīrīšanas iekārtu plānots iegādāties un uzstādīt Mazcenu alejā 24, Jaunmārupē, Mārupes novadā līdz 2019.gada 10.decembrim, piesaistot finansējumu Eiropas Lauksaimniecības garantiju fonda Kopējā tirgus organizācijas pasākumā "Ražotāju organizāciju atzīšana, darbības programmu apstiprināšana un atbalsts augļu un dārzeņu sektorā".

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka "Baltijas dārzeņi" februāra sākumā izsludināja iepirkumu par augu laistāmās ūdens attīrīšanas iekārtas piegādi, kuras piegādei pretendenti varēja pieteikties līdz 19.februārim.

Informācija "Firmas.lv" liecina, ka 2017.gadā "Baltijas dārzeņi" strādāja ar 22,14 miljonu eiro apgrozījumu un 89 eiro peļņu. "Baltijas dārzeņi" ir kooperatīvā sabiedrība, kas dibināta 2005.gadā un nodarbojas ar Latvijā audzētu dārzeņu audzēšanu, pārstrādi un tirdzniecību.

 
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.