Menu
 

Mežizstrādātājs "Inčukalns Timber" pagājušo gadu noslēdzis ar 1,693 miljonu eiro apgrozījumu

  • Autors:  LETA
Foto - incukalnstimber.lv Foto - incukalnstimber.lv

Mežizstrādes uzņēmums AS "Inčukalns Timber" pagājušajā gadā strādāja ar 1,693 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir apmēram iepriekšējā gada līmenī, savukārt kompānijas peļņa pieauga 4,8 reizes - līdz 253 802 eiro, liecina informācija "Firmas.lv".

Kompānijas vadība atzīmē, ka aizvadītajā gadā nav bijušas ievērojamas svārstības sniegto pakalpojumu apmērā un līdz ar to kompānijas apgrozījums ir praktiski nemainīgs salīdzinājumā ar 2017.gadu. Lielāko daļu no apgrozījuma veidoja ieņēmumi no sniegtajiem zāģbaļķu šķirošanas un uzglabāšanas pakalpojumiem.

"Inčukalns Timber" vadība arī norāda, ka pērn kompānija investēja baļķu šķirošanas laukuma asfalta seguma atjaunošanā.

Nākotnē uzņēmums plāno veikt vairākas nozīmīgas investīcijas zāģbaļķu šķirošanas laukuma attīstībā. Uzņēmums ir noslēdzis ilgtermiņa nomas līgumu blakus esošajai zemei ar valsts mežu apsaimniekotāju "Latvijas valsts meži" ar mērķi izbūvēt notekūdeņu attīrīšanas iekārtas un paplašināt zāģbaļķu uzglabāšanas laukumu. Tālākā nākotnes perspektīvā "Inčukalns Timber" plāno iegādāties un uzstādīt jaunu zāģbaļķu šķirošanas līniju, lai nodrošinātu efektīvāku un kvalitatīvāku zāģbaļķu šķiršanas pakalpojumu.

Jau ziņots, ka "Inčukalns Timber" 2017.gadā strādāja ar 1,693 miljonu eiro apgrozījumu, savukārt uzņēmuma peļņa bija 52 414 eiro.

Kompānija "Inčukalns Timber" ir dibināta 1994.gadā un nodarbojas ar mežizstrādi, kā arī sniedz zāģbaļķu šķirošanas un citus pakalpojumus. Kompānijas akcionāre ir SIA "Rettenmeier Baltic Timber".

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.