Menu
 

"Rāmkalni Nordeco" peļņa pērn sasniegusi 56 082 eiro

  • Autors:  LETA
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Sukāžu, pastilu un sīrupu ražotājs "Rāmkalni Nordeco" pagājušajā gadā strādāja ar 2,011 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 26,6% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa pieauga 10,6 reizes - līdz 56 082 eiro, liecina informācija "Firmas.lv".

Uzņēmuma gada pārskata vadības ziņojumā teikts, ka pērn "Rāmkalni Nordeco" veiksmīgi attīstīja darbību un palielināja ražošanas un pārdošanas apmērus.

Kompānijas vadība arī atzīmē, ka pērn uzņēmums piedalījās daudzās starptautiskajās izstādēs ar mērķi veicināt produkcijas popularitāti. Pateicoties dalībai izstādēs, uzņēmums ieguvis arī jaunus sadarbības partnerus ārvalstīs.

"Rāmkalni Nordeco" vadība norāda, ka uzņēmums plāno attīstīt un palielināt noieta tirgu Latvijā, kā arī palielināt eksportu. Izvirzīto mērķu sasniegšanai kompānija plāno palielināt darbinieku skaitu.

2017.gadā "Rāmkalni Nordeco" strādāja ar 1,589 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 19,1% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa bija 5304 eiro pretstatā zaudējumiem gadu iepriekš.

Uzņēmums "Rāmkalni Nordeco" ir reģistrēts 2003.gadā, un tā pamatkapitāls ir 40 950 eiro. Kompānijas īpašnieks ar 80% daļu ir Viktors Grūtups, bet 20% pieder Lienei Ozoliņai.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.