Menu
 

Sestdiena, 26 Janvāris 2019

Ropažu vidusskolas skolotāja: Šeit skolēniem ir vairāk brīvības, nekā Rietumos

Daira Ruta Morusa ir “Iespējamās misijas” programmas dalībniece un jau otro gadu – angļu valodas skolotāja Ropažu vidusskolā. Pirms Iespējamās misijas projekta Daira ir dzīvojusi un strādājusi Amerikā, kur bijusi asociētā profesore Lansingas apkaimes koledžā, mācot angļu valodu kā svešvalodu, kā arī pasniedzot angļu valodas lasīšanas un rakstīšanas kursus amerikāņiem. 

Lasīt vairāk...

Sīpolciemā autobusu nesola

“Rīgas Apriņķa Avīze” publicēja kāda lasītāja vēstuli, kurā viņš sūdzas par nedienām ar sabiedriskā transporta nodrošinājumu, jo īpaši brīvdienās, Babītes novada Sīpolciemā. Publicējām arī Babītes novada pašvaldības pārstāvju teikto par šo problēmu. Nu esam saņēmuši valsts SIA “Autotransporta direkcija” viedokli.

Lasīt vairāk...

Malta siļķe un aknu pastēte. "Kodola" receptes

Atminoties senāku laiku ēdienu gatavošanas priekšrakstus, šoreiz ielūkojāmies mājturības skolotājas M. P. Feldmanes mājturības un rokdarbu skolas izdevumā “Aukstais galds”. Grāmata izdota Latvijas pirmās neatkarības gados, taču precīzāku laiku neatrodam. Attēlā var redzēt, ka izdevums ir aktīvi lietots, un, iespējams, kaut kas noderīgs būs arī šodien.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.