Menu
 

Trešdiena, 20 Februāris 2019

"Alternatīva Vācijai" atspēko apvainojumus putinismā

“Alternatīva Vācijai” skaidri atbalsta Lietuvas un pārējo Baltijas valstu neatkarību un skaidri noraida Krievijas ekspansionismu, jo atbalsta mieru Eiropā un nacionālu valstu pastāvēšanu – tā pirmdien paziņojusi Vācijas partija pēc tam, kad Lietuvas politiķe Rasa Juknevičiene prezidenta vēlēšanu cīņā vainojusi to putinismā.

Lasīt vairāk...

Ieva Struka: Tā ir unikāla iespēja – piedzīvot mūsu teātra simtgadi!

Nākamnedēļ ar jubilejas koncertu un balli tiks svinēta Latvijas Nacionālā teātra 100. dzimšanas diena, turklāt ikviens ir aicināts ieskatīties teātra jubilejai veltītajā digitālajā izdevumā «Latvijas Nacionālā teātra 100 gadi» (100.teatris.lv), kur atrodams gana daudz interesantu faktu un vēsturisku fotogrāfiju par teātra ēku, vēsturi un personībām. Izdevumu kopā ar kolēģiem Gintu Rutku, Janu Valteri un Lindu Ģībieti veidojusi teātra literārās daļas vadītāja Ieva Struka.

Lasīt vairāk...

Kā izvēlēties sporta treneri bērnam? Eksperta ieteikumi

Fiziskas aktivitātes ir veselīga dzīvesveida neatņemama sastāvdaļa, kas sevišķi svarīga bērniem, kuri aug un attīstās. Ja vecāki nolēmuši spert soli tālāk par kopīgiem velobraucieniem un pievērst bērnu sportam, pirmā doma ir atrast vislabāko treneri izvēlētajā sporta veidā. Tomēr svarīgi saprast, kādi ir šo treniņu mērķi. Bērna motivācija un ambīcijas lielā mērā noteiks kritērijus trenera izvēlē.

Lasīt vairāk...

Eksperti: Vairākas baznīcas vienā konfesijā atbilst reliģijas brīvības un demokrātijas principiem

Tiesības vienā konfesijā dibināt un reģistrēt vairāk nekā vienu baznīcu atbilst reliģijas brīvības un demokrātijas principiem, jo nodrošina iespēju ticīgajiem sekot sev pieņemamākajam virzienam, Latvijas juristu apvienības rīkotajā ekspertu diskusijā “Pārmaiņas reliģisko organizāciju dzīvē pēc Satversmes tiesas sprieduma” atzina eksperti.

Lasīt vairāk...

Elpo līdzi pavasara vējiem: kā sev palīdzēt atmest smēķēšanu

Tuvojoties pavasarim, par kuru vēsta zemes smarža un siltāki vēji, tā vien gribas pilnu krūti ieelpot un nopurināt ziemas nogulsnes. Tomēr vairākiem tūkstošiem Latvijas iedzīvotāju tas var neizdoties. Saskaņā ar Slimību profilakses un kontroles centra datiem visizplatītākais mirstības cēlonis Latvijā ir sirds un asinsvadu slimības, kam seko onkoloģiskās saslimšanas, visbiežāk – plaušu un bronhu ļaundabīgie audzēji.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.