Menu
 

Svētdiena, 16 Augusts 2020

Siguldietis Riks Kristens Rozītis: kamaniņu brauciens līdz sasniegumiem

  • Publicēts Sports

Riks Kristens Rozītis (26) ir Latvijas nacionālās kamaniņu sporta izlases atlēts. Siguldā viņš ir audzis, mācījies, atklājis savu aizraušanos ar šo ziemas sporta veidu un attīstījis savu profesionālo karjeru. Kamaniņu sportā Riks Kristens ir nu jau sešpadsmito gadu un šajā laikā guvis arī ievērojamus sasniegumus – otro vietu Pasaules jaunatnes olimpiādē 2012. gadā, otro vietu pasaules čempionātā U-23 grupā 2015. gadā, viņš ir arī vairākkārtējs Latvijas čempions. Tie ir tikai daži Rika Kristena Rozīša sasniegumi profesionālajā sportā, un nekas neliecina par to, ka sportists plānotu “piebremzēt”.

Lasīt vairāk...

Jānis Dombrava Saulkrastos: Esam bagātāki nekā citas tautas

Cilvēks, kurš iestājas par pilsētas vērtībām, par lietām, kuras uzskata par nozīmīgām ne tikai sev, bet arī citiem. Iespējams, tieši ar šādiem vārdiem varētu raksturot politiķi un vēsturnieku, Saeimas deputātu Jāni Dombravu. Stāstu sērijas “Ievērojami cilvēki Pierīgas pilsētās” ceļš atkal ir atvedis uz saulaino piejūras pilsētu – Saulkrastiem. “Rīgas Apriņķa Avīze” sazinājās ar politiķi Jāni Dombravu, lai uzzinātu par viņa saikni ar Saulkrastiem, uzskatiem par novadu reformu un citiem dzīves aspektiem.

Lasīt vairāk...

Kāpostiņš – ne tikai garausīša gardumiņš

Kādas tik brīnumainas nozīmes tiek saistītas ar šo bagātīgo dārzeni! Tiem, kam mazuļus neatnes stārķis, tos sameklē kāpostos. Žargonā lietots, kāposts apzīmē lielu naudas daudzumu. Arī dziednieki nesmādē kāposta brīnumspējas. Taču pamatu pamatos tas ir viens no populārākajiem uzturproduktiem, kas ir un kam vajadzētu būt mūsu galdā teju vai ik dienu cauru gadu!

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.