Menu
 

Svētdiena, 10 Oktobris 2021

Nākamnedēļ paplašinās vakcīnas pret Covid-19 saņemšanas iespējas un dažiem vakcinācijas punktiem tiks mainīta lokācija

Operatīvi reaģējot uz Ministru kabineta lēmumu par prasībām ārkārtējās situācijas laikā un iedzīvotāju augošo interesei saņemt vakcīnas pret Covid-19, no pirmdienas tiks paplašinātas vakcīnas pret Covid-19 saņemšanas iespējas, informēja Nacionālā veselības dienesta (NVD) Vakcinācijas projekta nodaļas pārstāve Inga Vasiļjeva.

Lasīt vairāk...

Kādu mājokli šobrīd var iegādāties Latvijā par 100 000 eiro? Atbild eksperts

Bieži tiek runāts par dažādām mājokļu iegādes tendencēm – ko un kur iedzīvotāji vēlas iegādāties. Tomēr, domājot par jauna mājokļa iegādi, svarīgākais jautājums, kas jāuzdod, ir tas, kādu mājokli cilvēks var iegādāties par sev pieejamiem finanšu līdzekļiem. Tiklīdz ir noskaidrotas savas finanšu iespējas, mājokli atrast būs daudz vienkāršāk.

Lasīt vairāk...

No 18. oktobra braukšanas maksas atlaides nepiemēros, ja nebūs vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikāta

No 2021.gada 11. oktobra līdz 2022. gada 11. janvārim Latvijā ir izsludināta ārkārtējā situācija un noteikts, ka no 18.oktobra pilngadīgajiem, kuriem nav vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikāta braukšanas maksas atvieglojumi netiks piemēroti. Tāpat kā līdz šim, paliek spēkā sejas masku obligāta lietošana, distancēšanās ievērošana un transportlīdzekļu regulāra dezinfekcija un vēdināšana, informēja Satiksmes ministrija.

Lasīt vairāk...

Kā iedzīvoties rudenī un radīt mājīguma sajūtu

Mēdz teikt, ka nav sliktu laikapstākļu, ir tikai nepiemērots apģērbs, un tas pats sakāms par gadalaikiem. Cilvēka pašsajūtu jebkuros apstākļos daudzējādā ziņā nosaka tas, cik iedvesmojošu vidi viņš ap sevi rada un kā iedzīvojas jaunajā realitātē. “Bonava Latvija” eksperti iesaka, ko darīt un kurp doties, lai pārdzīvotu gadalaiku maiņu bez skumjām un stresa.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.