Menu
 

Svētdiena, 01 Augusts 2021

SOK lūdz Baltkrievijas Olimpiskajai komitejai paskaidrojumu par situāciju ar sprinteri Kristinu Cimanousku

Starptautiskā olimpiskā komiteja (SOK) svētdien vērsusies pie Baltkrievijas Olimpiskās komitejas pēc paskaidrojuma saistībā ar informāciju, ka no olimpiskajām spēlēm Tokijā mēģināts ar varu nogādāt uz Minsku šīs valsts olimpiskās izlases dalībnieci, sprinteri Kristinu Cimanousku, kas kritizējusi Baltkrievijas sporta funkcionārus.

Lasīt vairāk...

Līga Rīga: Esmu pilsētniece ar mīlestību uz dabu sirdī

Pilnveidot sevi katru dienu, katru mirkli. Atrast laiku sev, iepazīt sevi un savas mājas. Šīs ir dažas no tām lietām, kuras savā ikdienā cenšas ieviest uzņēmēja Līga Rīga. Stāstu sērija “Ievērojami cilvēki Pierīgā” jau atkal ir devusies uz Rīgu, lai vairāk uzzinātu par jauno uzņēmēju un studenti Līgu. “Rīgas Apriņķa Avīze” sazinājās ar jauno uzņēmēju, lai vairāk uzzinātu par viņas ikdienu, mīļākajām atpūtas vietām, dzīvi pandēmijā un daudz ko citu.

Lasīt vairāk...

Pierīgas jaunie vieglatlēti sekmē Latvijas izlašu panākumus Baltijas komandu čempionātā

  • Publicēts Sports

Divas dienas Ogres stadionā norisinājās Baltijas komandu čempionāts jauniešiem (U18) un junioriem (U20). Kopvērtējumā Latvijas jauniešu izlase ierindojās otrajā vietā (243 punkti) aiz Igaunijas (263) un Lietuvas (235), bet juniori izcīnīja pārliecinošu uzvaru (284 p., Igaunijai 247, Lietuvai 211). Mājinieku komandā sekmīgi startēja arī Pierīgas novadu pārstāvji no Carnikavas, Ķekavas, Garkalnes, Salaspils, Mārupes un Siguldas.

Lasīt vairāk...

Kravu pārvadājumu pa sauszemes ceļiem veidi: kurš ir piemērotākais jūsu uzņēmumam?

Starptautisko kravu transportēšanas segmentā, preču piegāde pa sauszemes ceļiem ieņem vadošo pozīciju. Šodien, šis ir viens no pieprasītākajiem pakalpojumiem, kas ļauj nogādāt preces uz citu valsti elastīgāk, ātrāk un bez šķēršļiem. Latviju ar Eiropu un citām valstīm saista iespaidīgs ceļu tīkls, kas ļauj pārvadāt kravas ģeogrāfiski plašā mastā. Reizēm kravu transportēšana pa sauszemes ceļiem ir vienīgais veids, kā piegādāt preces uz attālākām vietām, kas ir tālu no galvenajiem ceļiem. Aplūkosim tuvāk, kā norit starptautiskā kravu pārvadāšana.

Lasīt vairāk...

Pašu gatavoti kārumi mājas mīluļiem

Mūsu četrkājainie draugi ir pelnījuši ne mazāk rūpju, kā mēs paši, tāpēc šoreiz aicinām mesties jaunā izaicinājumā un piedāvā pagatavot netradicionālus kārumus mājas mīluļiem. Pagatavo saldējumu, ar ko atvēsināties pēc pastaigas vai kēksiņu četrkājainā drauga lutināšanai ar sunim veselīgu, bet mums maz zināmu mājdzīvnieku kārumu –  tīru zemesriekstu sviestu.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.