Menu
 

Sestdiena, 07 Augusts 2021

Foto: Ināra Mūrniece politiski represētajiem: tieši jūs vislabāk zināt neatkarīgas, brīvas, mūsdienīgas Latvijas valsts nozīmi

Jūs esat ieskatījušies acīs badam, tumsai, nāvei, un tieši jūs vislabāk zināt, cik liela vērtība ir neatkarīga, brīva, mūsdienīga Latvija, sacīja Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece, sestdien Ikšķilē uzrunājot Latvijas politiski represēto personu 22.salidojuma dalībniekus.

Lasīt vairāk...

Pirmsskolas vadītāja Ādažos: Ogu lasīšana un nakšņošana teltī – ko vēl pagūt kopā ar bērniem?

Vasaras brīvlaiks un atvaļinājumu periods rit pilnā sparā un līdz jaunā mācību gada sākumam atlicis aptuveni mēnesis. Privātās pirmsskolas “Patnis” Ādažu filiāles vadītāja Klinta Gangnuse stāsta, ko vēl jāpagūst izdarīt šajā vasarā kopā ar atvasēm, lai jauno mācību gadu varētu uzsākt ar jauniem iespaidiem un pozitīvām emocijām. Viņa vēsta, kādas aktivitātes iespējams īstenot arī kopā ar pirmsskolas vecuma bērniem.

Lasīt vairāk...

Meža veltes uz atklātas uguns. Receptes un idejas

Līdz pat vēlam rudenim mežs ir pilns ar gardām veltēm, un skaistajos vakaros var nodoties eksperimentiem – meklējot jaunas garšas un veidus savvaļā augušo ogu un sēņu baudīšanai. Lieliski tās garšos pagatavotas uz dzīvas uguns, turklāt šāds vakariņu gatavošanas veids, ārā un iesaistot visu ģimeni, maltītei un vasarai kopumā piešķirs īpašu noskaņu.

Lasīt vairāk...

Salaspils "Kengaroos" nostiprinās Rīgas futbola čempionāta līderpozīcijās; daudz gūtu vārtu arī citur Pierīgā

  • Publicēts Sports

Piektdien otro reizi triju dienu laikā spēkiem samērojās Rīgas futbola čempionāta līderpozīcijās (Salaspils sporta klubs “Kengaroos”) un pastarīšos (“Kuivižu Spartaks”) esošās komandas. Atšķirībā no otrdienas spēles Salaspilī, kad mājiniekiem trīs punktus izdevās izcīnīt tikai ar vienu golu, šoreiz viesos Rīgā salaspilieši bija galvastiesu pārāki.

Lasīt vairāk...

Karikatūra. Uz cīņu mostiet, LGBT!

“Rīgas Apriņķa Avīzes” redakcija ir saņēmusi “Latvijas vīru biedrības” pārstāvja liepājnieka Tālivalža Vēsmiņa parodiju par Padomju Sociālistisko Republiku Savienības himnu, kas bija spēkā līdz 1944. gadam. Autors to ir pielāgojis mūsdienu aktualitātei, proti, šonedēļ notiekošajam “Baltic Pride 2021”.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.