Menu
 

Otrdiena, 13 Decembris 2022

Ikgadējo "Olainfarm" Izcilības stipendiju iegūst trīs farmācijas studenti no Latgales

Jau divpadsmito gadu farmācijas uzņēmums AS "Olainfarm" piešķir stipendijas Rīgas Stradiņa universitātes (RSU) Farmācijas fakultātes spožākajiem studentiem, lai veicinātu izcilību Latvijas farmācijas nozarē. Līdz šī mācību gada beigām stipendiju 1400 eiro apmērā un prakses vietas "Olainfarm" saņems trīs 4. un 5.kursa farmācijas studenti no Latgales, informē uzņēmumā.

Lasīt vairāk...

Aptauja: Latvijas iedzīvotāji aktīvi iesaistās labdarības iniciatīvu atbalstīšanā

Tuvojoties gada lielākajiem svētkiem, Latvijas iedzīvotāji mēdz tiem ne tikai gatavoties, bet arī palīdzēt citiem. 80% Latvijas iedzīvotāji ziedo vai sniedz atbalstu kādam vismaz reizi gadā. Visvairāk līdzekļu ziedojumiem tiek atvēlēts bērnu atbalstam, taču šogad bieži palīdzība ir sniegta arī Ukrainai un tās iedzīvotājiem, liecina “If apdrošināšanas” veiktās aptaujas dati.
Lasīt vairāk...

Aptauja Ogrē. Cik droši jūtaties ceļu satiksmē, un kā vērtējat braukšanas prasmes ziemā?

Snigšana un sniegputenis plašās teritorijās ievērojami traucē transporta kustību uz ceļiem un dzelzceļiem, gaisa satiksmi, kā arī gājēju pārvietošanos un citas āra aktivitātes. Šādos laikapstākļos pārvietojoties pa ceļiem, autovadītājiem ir jābūt ļoti uzmanīgiem, un galamērķa sasniegšanai nepieciešams ievērojami ilgāks laiks. 

Lasīt vairāk...

Jūrmalā gaidāma diskusija ar Krievijas emigrantiem – aktieri Smoļjaņinovu un žurnālistu Vasiļjevu

16.decembrī plkst.19.00 Morberga vasarnīcā Jūrmalā projekta “Filosofija uz ūdens” ietvaros notiks kārtējā tikšanās un diskusija ar populāro aktieri Artūru Smoļjaņinovu, kas bija spiests pamest Krieviju pēc 24.februāra notikumiem, un populāro žurnālistu, izdevēju Andreju Vasiļjevu. Diskusijas tēma ir “Teātris aizbrauca – klauni palika?”. Tā aizskars ļoti aktuālo mūsdienu emigrācijas tēmu, informē organizatori.

Lasīt vairāk...

"Latvijas Valsts ceļi" un arboristu biedrība sadarbosies autoceļu apstādījumu jautājumos

Apzinoties, ka satiksmes infrastruktūrai ir jābūt drošai un cilvēka dzīvība ir svarīgākā un galvenā vērtība, un vienlaikus ņemot vērā to, ka valsts autoceļi ir daļa no Latvijas ainavas, kā arī koku un citu apstādījumu vērtību, VSIA “Latvijas Valsts ceļi” (LVC) un Latvijas Kokkopju arboristu biedrība (LKAB) ir parakstījušas sadarbības memorandu. Abas organizācijas apņēmās stiprināt savstarpēju dialogu un sadarbību vairākos virzienos. Memorandu parakstīja LVC valdes priekšsēdētājs M.Lazdovskis un LKAB valdes priekšsēdētāja Laura Mazule, informē LVC Komunikācijas daļā.

Lasīt vairāk...

Lai sniegs nerada kaitējumu īpašumam. Speciālistu padomi

Sniegs ienes mūsu dzīvē prieku un gaišumu, bet vienlaikus liek risināt daudzus praktiskus jautājumus, padarot sarežģītāku autovadītāju un namīpašnieku ikdienu. Apdrošināšanas sabiedrības "Ergo" dati liecina, ka sniega radītā slodze ik gadu rada daudzu tūkstošu eiro lielus zaudējumus nekustamo īpašnieku saimniekiem, tādēļ ziemā ir svarīgi laikus un pareizi attīrīt jumtus no sniega, rūpējoties par ēku un garāmgājēju drošību.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.