Menu
 

Piektdiena, 25 Februāris 2022

Karikatūra. Miera balodis

Ceturtdien agri no rīta Krievijas prezidents Vladimirs Putins teica runu Krievijas telekanālā “Rossija-24”, paziņojot, ka Krievija ir sākusi militāru operāciju Ukrainā, un aicinot Ukrainas armiju nolikt ieročus. “Es esmu pieņēmis lēmumu par militāru operāciju,” sacīja Putins neilgi pirms plkst. 6.00. Viņš apgalvoja, ka operācijas mērķis ir “civiliedzīvotāju aizsardzība” un ka tā ir atbilde uz “draudiem no Ukrainas puses”.

Lasīt vairāk...

Pagājušā gada ceturtajā ceturksnī pieaudzis attālināti strādājošo skaits

2021.gada 4.ceturksnī 18,8 % (143,7 tūkstoši) darbinieku (darba ņēmēju) strādāja attālināti. Tas ir par 4,7 tūkstošiem jeb 0,8 procentpunktiem vairāk nekā pirms gada (139,0 tūkstoši jeb 18,0 %) un par 44,3 tūkstošiem jeb 5,7 procentpunktiem vairāk nekā iepriekšējā ceturksnī (99,4 tūkstoši jeb 13,1 %). Kā liecina Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) informācija, no attālināti strādājošajiem 61,0 % bija sievietes un 39,0 % vīrieši.

Lasīt vairāk...

Aizdomās par Romāna Bezzubova slepkavību Krievijā aizturētas divas personas

Valsts policijas Rīgas reģiona Kriminālpolicijas pārvaldes un Valsts policijas Galvenās kriminālpolicijas pārvaldes Kriminālizmeklēšanas pārvaldes amatpersonas, veicot intensīvu un apjomīgu izmeklēšanu kriminālprocesā par Romāna Bezzubova slepkavību, kā arī īstenojot aktīvu sadarbību ar Interpolu noskaidroja aizdomās turēto personu atrašanās vietu Krievijā.

Lasīt vairāk...

CSP: Ievērojami samazinājies digitālajās platformās rezervēto nakšu skaits Latvijā

Latvijā 2020. gadā tika pavadīti 748 tūkstoši nakšu, kas rezervētas kādā no četrām digitālajām platformām – "Booking", "Airbnb", "Expedia" un "Tripadvisor", liecina Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) un Eiropas statistikas biroja “Eurostat” sadarbības projektā iegūtie dati par pieaugošā tūristu mītņu segmenta – viesu māju, dzīvokļu, apartamentu, brīvdienu un atpūtas namiņu noslogojumu četrās lielākajās starptautiskajās rezervēšanas platformās.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.