Menu
 

Ceturtdiena, 07 Aprīlis 2022

Aicina Babītes un Salaspils iedzīvotājus piedalīties nolietotu elektroiekārtu un lielgabarīta atkritumu bezmaksas nodošanas akcijā

  • Publicēts Vide

Vides apsaimniekošanas uzņēmums SIA “Eco Baltia vide” aicina Babītes un Salas pagastu iedzīvotājus piedalīties nolietoto elektroiekārtu, lielgabarīta un mājsaimniecībā radušos videi kaitīgo atkritumu bezmaksas nodošanas akcijā. Savākšana notiks 28. un 29. aprīlī, sākot no plkst. 7.00, visas dienas garumā.

Lasīt vairāk...

Pieci psihoterapeita padomi, kas veicinās Ukrainas bēgļu bērnu iekļaušanos sabiedrībā

Kā liecina Izglītības un zinātnes ministrijas dati, šobrīd Latvijas izglītības iestādēs mācās 1852 ukraiņu bēgļu bērni, viņu skaitam palielinoties. Daļa no šiem bērniem ir spējīgi patstāvīgi adaptēties jaunajā vidē, taču daļai tas nāksies grūtāk. Lai veicinātu ukraiņu bēgļu bērnu iekļaušanos, IKT pakalpojumu sniedzējs “Bite”, sadarbojoties ar Pusaudžu un jauniešu psihoterapijas centra vadītāju, bērnu un pusaudžu psihoterapeitu Nilu Saksu Konstantinovu, ir apkopojis piecus vērtīgus padomus, ko ikdienā var izmantot gan pedagogi, gan bēgļus uzņemošie Latvijas iedzīvotāji un sabiedrība kopumā.

Lasīt vairāk...

Vaidere: Tūlīt jāievieš maksimālas sankcijas pret Krieviju

Eiropas Parlaments (EP) ir pieņēmis rezolūciju, kurā pieprasa nekavējoties noteikt ļoti stingras sankcijas pret Krieviju, ieskaitot pilnīgu energoresursu importa aizliegumu. “Gandarījums, ka izdevās pārliecināt kolēģus atbalstīt arī gāzes embargo. Lai apturētu smagos Krievijas kara noziegumus Ukrainā, ES pret agresoru jāizdara maksimāls spiediens un jāpārtrauc jebkādā veidā papildināt Kremļa budžetu. Tikmēr jaunākās ES sankcijas ir pārāk vājas. Turpināt pirkt Krievijas naftu un gāzi šajos apstākļos ir amorāli,” uzsver EP deputāte Inese Vaidere (ETP grupa), kura bija viena no rezolūcijas virzītājām.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.