Menu
 

Otrdiena, 21 Augusts 2018

FOTO: Vietējie uzņēmumi spēj sastrādāties Inčukalna gudrona dīķos

Eksperimentālā kārtā indīgo gudrona dīķu likvidācija Inčukalna novadā noris jau no deviņdesmito gadu vidus, taču, kā atzīst eksperti, tikai šobrīd var tā pa īstam sākt sajust, ka padomju laika indīgais mantojums tiešām varētu tikt utilizēts. Pašlaik darbi norit, pat apsteidzot iecerēto termiņu, un vides aktīvisti uzsver, ka padarīts ir vairāk nekā visos iepriekšējos gados.

Lasīt vairāk...

Vēloties izkļūt no mājvietas Pierīgā, iereibusi sieviete nokrīt no koka

Pirmdien Pierīgā, vēloties izkļūt no mājvietas otrajā stāvā, 49 gadus veca sieviete alkohola reibumā mēģināja tikt lejā pa koku, tomēr nokrita, aģentūrai LETA pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Arita Rudzīte. Sieviete kritienā guvusi smagus ievainojumus, tostarp krūšu, roku, kāju un galvas traumas.

Lasīt vairāk...

Aptauja Ikšķilē: Kā vērtējat iespēju atteikties no OIK?

Obligātā iepirkuma komponentes (OIK) maksājuma sistēmu varētu atcelt tuvāko trīs gadu laikā, atjaunojamo energoresursu ražošanai ieviešot citus atbalsta nosacījumus – tāda vienošanās panākta valdībā. Turklāt atbalsts zaļajai enerģijai mazināsies no līdzšinējā 1% līdz 0,3% no iekšzemes kopprodukta, kā tas ir kaimiņvalstīs.
Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.