Menu
 

Svētdiena, 01 Decembris 2019

"FK Ķekava" florbolistes sagādā čempionēm otro zaudējumu sezonā

  • Publicēts Sports

Pamatlaikā nenosargājušas triju vārtu pārsvaru, “FK Ķekava” kluba florbolistes Latvijas dāmu virslīgas spēlē svētdien tomēr pārspēja pašreizējo valsts čempionvienību Kocēnu “Rubeni” pēcspēles metienu sērijā. “Rubenei” šis bija tikai otrais zaudējums šīs sezonas deviņās spēlēs, bet ķekavietēm sestais panākums 12 mačos.

Lasīt vairāk...

Ekonomiste: Skats uz ekonomikas izaugsmi saglabājas piesardzīgs

Tautsaimniecība šogad aug krietni lēnāk nekā pagājušajā gadā – ekonomikas pieauguma temps 2019. gada pirmajos 9 mēnešos sasniedzis tikai 2,5%, salīdzinājumā ar 4.6% pērn. Pret iepriekšējā gada attiecīgo periodu ekonomika augusi par 2,9%. Izslēdzot efektu, kas rodas tādēļ, ka šogad 3. ceturksnī bija par 3 darba dienām vairāk, izaugsmes kāpums ir 1,9%.

Lasīt vairāk...

Izvēlamies mājas mīluli vecāka gadagājuma cilvēkam

Zinātniski pierādīts, ka nepieciešamas vien 15 minūtes, lai cilvēka smadzenes sāktu reaģēt uz komunikāciju ar suni: laimes hormona serotonīna līmenis paaugstinās, sirdsdarbība līdzsvarojas, asinsspiediens un stresa līmenis pazeminās. Ilgtermiņā cilvēka un suņa mijiedarbība var mazināt sirds slimību risku, palīdz cīnīties ar vientulību un depresiju.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.