Menu
 

Pirmdiena, 11 Marts 2019

Olaines stadiona futbola laukumam būs jauns segums

Olaines novada pašvaldība noslēgusi vienošanos ar Latvijas Futbola federāciju (LFF) par mākslīgā seguma maiņu futbola laukumā Olaines stadionā. Vienošanās paredz, ka stadionā tiks izveidota LFF I kategorijas futbola stadionu prasībām atbilstoša infrastruktūra ar mūsdienu prasībām atbilstošu sintētisko futbola laukuma segumu.

Lasīt vairāk...

Sācis darboties CVK uzziņu tālrunis par Eiropas Parlamenta vēlēšanām

No pirmdienas darbojas Centrālās vēlēšanu komisijas (CVK) uzziņu tālrunis par Eiropas Parlamenta vēlēšanām. Tālruņa numurs ir 67049999, un, piezvanot uz šo numuru, var saņemt atbildes uz jautājumiem par vēlēšanu kārtību un balsošanas iespējām. CVK uzziņu tālrunis strādās darba dienās no plkst. 8.00 līdz 20.00, bet vēlēšanu dienā un dienu pirms vēlēšanām – no pulksten 7.00 līdz 24.00.

Lasīt vairāk...

Viesturs Liepkalns: Būs jāmācās strādāt kopā

Partiju apvienība “Attīstībai/Par!” radās tikai īsu brīdi pirms Saeimas vēlēšanām, taču tas netraucēja gūt pietiekami un pat pārsteidzoši lielu vēlētāju atbalstu. Ir tikai loģiski, ka “Attīstībai/Par!” veidojošās partijas jau sāk gatavoties arī nākamajām pašvaldību vēlēšanām, tostarp Pierīgas novados.

Lasīt vairāk...

Pusstundu pēc transportlīdzekļa nolaupīšanas policija Baložos aizturējusi divus vīriešus

Svētdien Valsts policijā tika saņemta informācija par mazauto–mopēda “Aixam” laupīšanas faktu Baložos. Pie nepilngadīga jaunieša Valdlaučos piegājuši klāt divi nepazīstami vīrieši, kuri likuši viņus aizvest uz Rīgu. Jaunietis atteicies to darīt, tāpēc abi vīrieši viņam piedraudējuši ar nazi, kā rezultātā jaunietis piekritis vīriešu prasībai.

Lasīt vairāk...

Aptauja: Vecumdienās neplāno strādāt ceturtā daļa iedzīvotāju

Trešdaļa strādājošo vecumdienās plāno būt sociāli aktīvi un baudīt to, kam šobrīd neatliek laika (32% salīdzinājumā ar 22% pērn), kā arī plāno strādāt un darboties savam priekam (31% salīdzinājumā ar 27% pērn). Katrs ceturtais plāno turpināt darba gaitas, lai varētu izdzīvot un segt visus nepieciešamos izdevumus (26%). Savukārt, tie, kas neplāno strādāt, uzskata – dzīvos pieticīgi, jo visticamāk ienākumi būs ļoti zemi (24%), liecina “Swedbank” veiktais paaudžu pētījums.

Lasīt vairāk...

Turaidas muzejrezervāts aicina uz konferenci "19. gadsimta stāsts Latvijā, Vidzemē, Siguldā. Ceļā uz Latvijas valsti"

Turaidas muzejrezervāts veido ekspozīciju “Ceļā uz Latvijas valsti. Klaušinieks. Saimnieks. Pilsonis”. Ekspozīcija atspoguļo notikumus no dzimtbūšanas atcelšanas Vidzemē 1819. gadā līdz Latvijas Republikas agrārajai reformai, kas hronoloģiski ietver 19. gadsimtu un 20. gadsimta sākumu. Tās pamatā ir simbolisks stāsts par Vidzemes dzimtzemnieku – klaušinieku, kurš vēsturisko notikumu gaitā smeļas gribasspēku, iegūst zināšanas un iespēju iekopt savu saimniecību un nodibināt Latvijas valsti.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.