Menu
 

Seulā Halovīna svinībās drūzmā dzīvību zaudējuši 146 cilvēki

  • Autors:  LETA/DPA/Bloomberg

Dienvidkorejas galvaspilsētā Seulā drūzmā Halovīna svinībās dzīvību zaudējuši 146 cilvēki, bet 150 ievainoti, vēsta ziņu aģentūra "Yonhap", atsaucoties uz amatpersonām.

Parādoties pirmajām ziņām par cilvēku nāvi drūzmā Seulā, tika ziņots par 59 bojāgājušajiem un 150 ievainotajiem, tomēr amatpersonas jau tad brīdināja, ka galīgais upuru skaits var izrādīties lielāks, jo cietušie nogādāti uz daudzām slimnīcām.

Ielās Itevanas rajonā bijis tik daudz cilvēku, ka ātrās palīdzības brigādēm bijis grūti izkļūt cauri pūlim, lai sniegtu palīdzību cietušajiem, pastāstīja aculiecinieki.

Spriežot pēc patlaban pieejamās informācijas, cilvēki drūzmā gājuši bojā, kad liels pūlis sācis grūsties uz priekšu šaurā šķērsielā pie viesnīcas "Hamilton", kas ir viena no populārākajām uzdzīves vietām galvaspilsētā, skaidroja nacionālā ugunsdzēsēju dienesta pārstāvis Čojs Čhonsiks.

Uz nelaimes gadījuma rajonu nosūtīti vairāk nekā 400 ātrās palīdzības dienesta darbinieku un 140 auto no visas valsts, lai sniegtu palīdzību cietušajiem.

Vietējie mediji vēsta, ka uz Itevanas rajona Halovīna svinībām ieradušies aptuveni 100 000 cilvēku.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.