Menu
 

Otrdiena, 06 Oktobris 2020

Svinīgi iemūrēts Mārupes novada jaunā bērnudārza "Zīļuks" pamatakmens

6.oktobrī Jaunmārupē jaunā bērnudārza pamatos, klāt esot pašvaldības un būvnieku pārstāvjiem, svinīgi iemūrēts pamatakmens. Jaunā Mārupes novada pašvaldības pirmsskolas izglītības iestāde Ozolu ielā ar nosaukumu “Zīļuks”, kuras būvniecības darbi uzsākti jūlijā, būs viena no energoefektīvākajām pašvaldības jaunbūvēm novadā, informē Mārupes novada domes sabiedrisko attiecību speciāliste Ilze Žunde.

Lasīt vairāk...

Olaines 1.vidusskolas vecākās klases nākamnedēļ varētu atsākt mācības klātienē

Olaines 1.vidusskolas 7.–12.klases nākamnedēļ varētu atsākt mācības klātienē, aģentūrai LETA pauda izglītības iestādes direktors Jāzeps Volāns. Viņš stāstīja, ka 6. un 7.oktobrī klasēm, kurām bija saskare ar Covid-19 pozitīvu darbinieku, beidzas iepriekš noteiktā karantīna. Taču visas vecākās klases līdz piektdienai joprojām mācības turpinās attālināti. Ja situācija ar Covid-19 izplatību novadā krasi nemainīsies, nākamnedēļ arī 7.–12.klašu skolēni atsāks mācības klātienē, pieļāva Volāns.

Lasīt vairāk...

Jūrmalas domes opozīcija rosina paaugstināt pirmsskolas izglītības iestāžu skolotāju algas (papildināta)

Jūrmalas domes opozīcijas deputāti iesnieguši pieprasījumu Jūrmalas mēram Gatim Truksnim (ZZS), rosinot sasaukt domes ārkārtas sēdi, lai lemtu par pirmsskolas izglītības iestāžu skolotāju algu celšanu, aģentūru LETA informēja "Nacionālās apvienības" Jūrmalas domes deputāts Rolands Parasigs-Parasiņš. Pieprasījumu parakstījuši abu opozīcijas frakciju deputāti no "Nacionālās apvienības" un "Tev Jūrmalai" kopā ar Jauno konservatīvo partiju.

Lasīt vairāk...

Dibinās Jūrmalas Futbola skolu

  • Publicēts Sports

Lai veicinātu bērnu un jauniešu futbola attīstību, Jūrmalas pilsētas dome dibinās jaunu profesionālās ievirzes sporta izglītības iestādi – Jūrmalas Futbola skolu –, tā 24.septembrī lēma Jūrmalas pilsētas dome. Plānots, ka jaunā Jūrmalas Futbola skola no 2021.gada 4.janvāra sāks īstenot profesionālās ievirzes programmas.

Lasīt vairāk...

Top Ķemeru Nacionālā parka dabas aizsardzības plāns

Dabas aizsardzības pārvaldes (DAP) uzdevumā ir sākta Ķemeru Nacionālā parka (ĶNP) dabas aizsardzības plāna izstrāde, un 22.oktobrī plkst.17.00 ikviens interesents tiek aicināts piedalīties plāna uzsākšanas videokonferencē, kurā būs iespēja tiešsaistē uzdot jautājumus plāna izstrādātājiem un iesaistītajām institūcijām. 

Lasīt vairāk...

Aptauja Stopiņos. Vai jūtat satiksmes uzlabojumus Stopiņos?

Pēdējo gadu laikā ir veiktas būtiskas ceļu satiksmes organizācijas izmaiņas Stopiņu novadā. Ulbrokas centrā uzstādīti vairāki luksofori. Veikti būvdarbi valsts reģionālo autoceļu P4 (Rīga–Ērgļi) un P5 (Ulbroka–Ogre) krustojumā, kur izbūvēts jauns rotācijas aplis. Labiekārtošanas darbi veikti arī Lubānas ielas rotācijas aplī, kur ir izveidotas saliņas, kas sadala automašīnu plūsmu un dod iespēju gājējiem droši šķērsot ielu. Šogad tika pabeigti būvdarbi autoceļa P4 (Rīga–Ērgļi) krustojumā ar autoceļu V36 (Juglas papīrfabrikas ciemats–Ulbroka) (uz P4 8,9.–9,3. km un uz V36 2,158.–2,224. km). Iepriekš autoceļš V36 pieslēdzās Ērgļu ceļam šaurā leņķī, kas krustojumā apgrūtināja redzamību, izbraucot no autoceļa V36, tādējādi apdraudēja satiksmes drošību. Krustojums ir pārbūvēts ar ceļa V36 pieslēgumu taisnā leņķī.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.